Credit counsel

Articole

Oferte

Creditare pentru studenti prin Studentomat

Creditare pentru studenti prin Studentomat

Campanie Raiffeisen destinata studentilor care au serviciu - card cu costuri zero si credit nevoi personale prin overdraft de pana la 6 salarii

Daca esti dintre cei de isprava, care tin in acelasi timp si un serviciu, dar urmeaza si o facultate, Raiffeisen te premiaza. Si ca sa nu iti complice viata cu fleacuri, aduna totul intr-un singur produs: Studentocardul.
Il folosesti pentru a incasa totul la un loc: salariu, bani de acasa, burse si cine stie ce alte surse mai ai. La ce te ajuta? In primul rand, nu te costa absolut nimic sa il obtii, sa il ai si sa il folosesti.
In al doilea rand, iti da acces la posibilitatea de a imprumuta sume importante de bani, fara vreun dosar sau macar o cerere, prin overdraft.
Studentocard iti permite sa incasezi salariul fara niciun comision.
Apoi, tot ZERO costa  sa scoti bani de la orice bancomat Raiffeisen. Nici macar daca mergi doar ca sa aflii soldul nu te costa.

Imprumuturi pentru studenti - un vis devenit realitate

Costul de emitere a acestui card? Nimic, zero.
Costul lunar de administrare, pe care orice detinator obisnuit de card il plateste? La Studentocard este tot 0 (zero).
Daca pe langa asta vrei sa operezi prin Raiffeisen online - Internet Banking?  Abonamentul este, ati ghici? Zero lei.
Asta in legatura cu  banii tai. Dar ce se intampla cand ai nevoie de mai mult, sau de un imprumut rapid pe perioada scurta? Cu ce te ajuta Studentocard?
Acest card iti da acces la posibilitatea de a face practic un credit rapid pentru orice fel de nevoi personale, prin optiunea de overdraft (descoperirea de cont). Prin acest sistem puteti apela practic instantaneu la nevoie la un credit bancar, mergand pana la 6 salarii !
Atentie, maximul de descoperire pe aceasta forma de creditare depinde de prezenta unei conventii cu angajatorul. Totusi, fara asa ceva, doar pe semnatura voastra, si tot aveti acces la o data si jumatate salariul.

Si acum, pe scurt. Creditare pentru studenti prin Studentomat:

Imprumuturi pentru studenti - un vis devenit realitate
Campanie Raiffeisen destinata studentilor care au serviciu - card cu costuri zero si credit nevoi personale prin overdraft de pana la 6 salarii.

Din aceeasi categorie:

Credite rapide bancare versus nebancare
Creditele de consum se pot obtine rapid atat de la banci - mai ieftin, cat si de la IFN - mai usor Cea mai rapida cale de a obtine un credit ban ...

Credite rapide la banci
Banca anului este cea care acorda credite rapide, dobanzile fiind foarte apropiate la toate bancile Cele mai rapide credite sunt in general acor ...

Din alte categorii:

Credit bancar pentru constructia locuintei
Construieste-ti singur casa ta si a familei tale - cea mai buna investitie in viitor Unicredit Tiriac este alaturi de tine, punandu-ti la dispoz ...

Top 3 cel mai bun credit Prima Casa
Am trecut anterior prin primele 7 pozitii din top 10 al celor mai bune imprumuturi din programul Prima casa, acum iata si castigatorii! De unde es ...