Credit counsel

Articole

Oferte

Creditare pentru studenti prin Studentomat

Creditare pentru studenti prin Studentomat

Campanie Raiffeisen destinata studentilor care au serviciu - card cu costuri zero si credit nevoi personale prin overdraft de pana la 6 salarii

Daca esti dintre cei de isprava, care tin in acelasi timp si un serviciu, dar urmeaza si o facultate, Raiffeisen te premiaza. Si ca sa nu iti complice viata cu fleacuri, aduna totul intr-un singur produs: Studentocardul.
Il folosesti pentru a incasa totul la un loc: salariu, bani de acasa, burse si cine stie ce alte surse mai ai. La ce te ajuta? In primul rand, nu te costa absolut nimic sa il obtii, sa il ai si sa il folosesti.
In al doilea rand, iti da acces la posibilitatea de a imprumuta sume importante de bani, fara vreun dosar sau macar o cerere, prin overdraft.
Studentocard iti permite sa incasezi salariul fara niciun comision.
Apoi, tot ZERO costa  sa scoti bani de la orice bancomat Raiffeisen. Nici macar daca mergi doar ca sa aflii soldul nu te costa.

Imprumuturi pentru studenti - un vis devenit realitate

Costul de emitere a acestui card? Nimic, zero.
Costul lunar de administrare, pe care orice detinator obisnuit de card il plateste? La Studentocard este tot 0 (zero).
Daca pe langa asta vrei sa operezi prin Raiffeisen online - Internet Banking?  Abonamentul este, ati ghici? Zero lei.
Asta in legatura cu  banii tai. Dar ce se intampla cand ai nevoie de mai mult, sau de un imprumut rapid pe perioada scurta? Cu ce te ajuta Studentocard?
Acest card iti da acces la posibilitatea de a face practic un credit rapid pentru orice fel de nevoi personale, prin optiunea de overdraft (descoperirea de cont). Prin acest sistem puteti apela practic instantaneu la nevoie la un credit bancar, mergand pana la 6 salarii !
Atentie, maximul de descoperire pe aceasta forma de creditare depinde de prezenta unei conventii cu angajatorul. Totusi, fara asa ceva, doar pe semnatura voastra, si tot aveti acces la o data si jumatate salariul.

Si acum, pe scurt. Creditare pentru studenti prin Studentomat:

Imprumuturi pentru studenti - un vis devenit realitate
Campanie Raiffeisen destinata studentilor care au serviciu - card cu costuri zero si credit nevoi personale prin overdraft de pana la 6 salarii.

Din aceeasi categorie:

Creditul rapid bancar in viteza a cincea
Pentru prima oara in istoria Romaniei au aparut creditele bancare rapide. Da, exista, si iata cum se gasesc. Greu de crezut, mai ales ca bancil ...

Imprumuturi bani IFN
Unde banca nu va poate ajuta din cauza conditiilor foarte dure, desi un credit de nevoi personale ar fi mai mult ca sigur mai ieftin si mai avantajos, r ...

Din alte categorii:

Creditul Alpha Housing de la Alpha Bank
Creditele Alpha Housing iti ofera posibilitatea de a alege sa: cumperi/schimbi sau construiesti o locuinta, o casa de vacanta sau achizitionezi un teren; re ...

Creditul Prima Casa de la BRD
Prima casa nu se uita niciodata! Creditul ipotecar Prima Casa iti ofera posibilitatea de a cumpara prin programul Prima Casa, fie o locuinta finalizata, fie ...