Credit counsel

Articole

Oferte

Credit rapid online

Credit rapid online

Bancile care ofera credite rapide online prin facilitati de calcul rapid, simulare rate si depunere rapida online pentru cererile de credit

Cu exceptia catorva IFN-uri, care pot fi numerate pe degete, si a produselor specifice tip card de credit sau ovedraft, niciun leu credit nu poate fi contractat fara cel putin o vizita la banca. Cu atat mai putin situatiile specifice numite credit rapid, sau instant sau cum le mai numesc bancile in ultima vreme.

Bancile asigura facilitati in online, dar nu acorda credite nevoi personale rapid si 100% online

Lasam separate situatiile de card ce credit, linie de credit sau overdraft, pentru ca acolo practic avem de-a face cu forme de creditare clasice, la care sumele se pot trage, cheltui dupa ce s-au facut contractele, chiar si la lunga perioada de timp. Deci sunt mai repede opusul creditului rapid.
Daca esti prevazator si te dotezi din vreme cu instrumente de creditare in stand-by, gen card de credit, si mai ales, daca esti cumpatat si nu te joci cu ele, atunci cand te va lovi o situatie neprevazuta vei putea foarte rapid rezolva nevoile de bani.
Daca nu te numeri printre cei de mai sus (fie ca nu e cazul, fie ca nu e in firea ta), atunci inseamna ca ai nevoie urgenta de un contract la o banca pentru a imprumuta bani. Tentatia este sa apelezi la formele online. La ce sunt de fapt bune aplicatiile online?
Atentie: noi nu va invatam ce sa faceti, nici macar nu incercam sa va dam idei. daca aveti nevoie de credite rapide, atunci inseamna probabil ca va aflati intr-o situatie critica, si e bine sa fiti cu foarte mare bagare de seama la tot ce faceti.
Deci, la ce sunt bune aceste sisteme de credite rapide online?
Poti apela la N banci completand asa ceva, si sa vezi care te contacteaza prima. Nu este o modalitate tocmai corecta, nu v-o recomandam, dar nici ilegal nu stiu sa fie.
Puteti astfel sa simulati suma maxima pe care o puteti cere imprumut, si cam cat ar fi rata. Atentie: la suma pe care v-o spune aplicatia online de credit ca puteti sa o primiti.. mai taiati vreun sfert - ca idee, pentru ca de cele mai multe ori asta se intampla cand depuneti dosarul fizic. Iar la rata.. desigur, pentru siguranta.. mai adaugati ceva. Asta doar ca sa fiti pregatiti.
Cererea de credit se depune de fapt online? Nu. Ea trebuie semnata la banca, personal, in fata lor. Ce depuneti online este de fapt o PRE cerere de credit rapid. Un fel de solicitare de preanaliza.. o cerere de preaprobare... Ceva ce oricum se poate rezolva in cateva minute si la telefon sau intr-un sediu.
Documentele se pot depune online? Desigur ca nu. Dar intrand in aplicatiile online, cel putin veti gasi formularele exacte, mai ales cele pentru adeverintele de venituri, fara de care ar insemna sa faceti cel putin un drum in plus si sa mai pierdeti inca 2 zile ulterior.
Concluzie: sunt creditele online mai rapide decat creditele rapide? Raspuns: probabil ca sunt la fel, dar va pot ajuta sa evitati pasi gresiti, cereri nerealiste, sau sa alegeti prost banca la care sa depuneti cererea de imprumut. Adica sistemele online au un rol informativ foarte bun, si cam atat.

Si acum, pe scurt. Credit rapid online:

Bancile asigura facilitati in online, dar nu acorda credite nevoi personale rapid si 100% online
Bancile care ofera credite rapide online prin facilitati de calcul rapid, simulare rate si depunere rapida online pentru cererile de credit.

Din aceeasi categorie:

Promotie Raiffeisen la credite rapide
Bani cadou si extra-salarii pentru cei care primesc salariul la Raiffeisen si apeleaza la un imprumut rapid Flexicredit Credite rapid ...

Credite rapide la Unicredit Tiriac
Se pregateste noua paleta de oferte si promotii de la Unicredit Tiriac - imprumuturi rapide de bani in conditii avantajoase Deocamdata ofertele ...

Din alte categorii:

Creditul Prima Casa de la Banca Transilvania
A sosit momentul sa ai casa ta, sa te muti de la parinti sau sa scapi de chirie. Banca Transilvania te ajuta cu imprumuturi in lei, in cadrul programului Pr ...

Credit bancar pentru constructia locuintei
Construieste-ti singur casa ta si a familei tale - cea mai buna investitie in viitor Unicredit Tiriac este alaturi de tine, punandu-ti la dispoz ...