Credit counsel

Articole

Oferte

Creditul bancar rapid nevoi personale

Creditul bancar rapid nevoi personale Banca cu cea mai buna oferta pentru un asemenea tip de imprumuturi bani este intotdeauna mai aproape decat te-ai astepta. Si este absolut intotdeauna o banca destul de aproape, cu siguranta avand gata pregatita o oferta speciala de credit rapid, cel mai rapid, cel mai ieftin si cel mai usor de obtinut.

Cu ce este aceasta oferta diferita de celelalte oferte? Este mai buna?

Este adevarat un singur lucru: nu este niciodata atat de rapid, sau atat de ieftin sau atat de usor de obtinut pe cat spune reclama. Dar Romania s-a civilizat iar instrumentele de control si-au intarit puterea: nu se mai poate atat de usor sa deveniti bataia de joc a vreunei institutii financiare. Atunci, de ce am afirmat cele de mai sus?
Pentru ca cel mai important pana la urma este sa iti vina la indemana. Si mai ales, chiar daca pe ici pe colo s-a mai inchis cate o filiala de la vreo banca.. tot este plin peste tot. Intr-o vreme in oras era clar plin oriunde de banci, farmacii si sali de jocuri. Salile de jocuri s-au rarit, au aparut insa multe Mega Image. Dar banci si farmacii sunt absolut peste tot.
Si cum spuneam, toate au oferte speciale. Dar atentie la ce aveti de gand: nu exista credit rapid si cu adevarat ieftin. Nu se poate. Nu e posibil sa iei un credit fara sa depui vreo garantie, si sa te astepti sa nu exista costuri ale riscului bancii, nici nu este normal. Deci daca va arde rau nevoia, si va trebuie bani peste noapte, nu va asteptati la cele mai bune dobanzi.
Daca aveti cateva ore sa va uitati un pic prin site-urile bancilor, sa descoperiti asemenarile intre creditele rapide oferite de toate, va vor sari in ochi diferenteuneori foarte mari: unele spun de o dobanda anuala fixa de 7-8%, altele de o dobanda anuala efectiva de 14-15%. Vedeti? Nu este deloc acelasi lucru. Daca treceti cu adevarat prin toate simulatoarele de credite, pe sectiunile de rapide, veti vedea ca diferentele reale la DAE - Dobanda reala anuala efectiva - totala si finala.. sunt de fapt foarte mici.
O banca poate iesi in fata ca are dobanzi mici, dar in secundar introduce comisioane de administrare. Altele prezinta direct o dobanda mai mare, dar zero comisioane. Ce va intereseaza de fapt este DOAR DAE-ul. Cat va fi rata de plata, luna de luna. Si abia apoi, cat de rapid si de usor vi se poate da imprumutul. Asa ca mai bine mergeti pe langa casa. Daca pe aproape aveti 2-3 bani, foarte bine, noi va ajutam sa o alegeti pe cea mai buna.
NU va deranjati sa ramaneti musai la banca veche, chiar daca aveti deja vreun credit acolo. Toate bancile ofera chiar destul de usor refinantari. Un credit de refinantare de pilda se obtine mai usor decat unul normal de nevoi personale, se acorda mai rapid, pe perioade chiar duble de timp si poate si cu dobanda mai mica!

Si acum, pe scurt. Creditul bancar rapid nevoi personale:

Cu ce este aceasta oferta diferita de celelalte oferte? Este mai buna?
Banca cu cea mai buna oferta pentru un asemenea tip de imprumuturi bani este intotdeauna mai aproape decat te-ai astepta.

Din aceeasi categorie:

Imprumuturi rapide la Bancpost
Imprumut rapid prin banca de traditie - Bancpost are sedii in toata tara si poate oferi o gama larga de credite rapide personalizate Bancpost pr ...

Imprumuturi rapide de bani la ING Bank
Credite rapide la ING prin sistemul de imprumuturi de nevoi personale si prin cardurile de credit Cele mai interesante si mai avantajoase oferte ...

Din alte categorii:

Creditul de nevoi personale ipotecar
Creditele de nevoi personale cu ipoteca sunt mult mai ieftine decat cele acordate fara garantii, iar riscurile - veti vedea, sunt aceleasi. De ...

Creditul Prima Casa de la Bancpost
Te-ai saturat de chirie si de vizitele neasteptate ale proprietarului? Acum poti sa-i spui "la revedere" si sa te muti in casa ta. Ia-ti Prima Casa de la Ba ...