Credit counsel

Articole

Oferte

Cel mai rapid credit bancar

Cel mai rapid credit bancar Bancile care acorda imprmuturi rapide nu inseamna ca nu verifica daca ai venituri, Nu trebuie sa crezi ca daca e de ajuns sa ai buletinul la tine pentru face o cerere de credit il vei primi daca nu ai cum sa platesti ratele.
Deja se fac trei ani de cand asociatia bancilor a semnat un acord impreuna cu ANAF, prin care acestea pot sa verifice situatia oricarui solicitant de credite. Ce se vede in baza de date de la Fisc? Simplu: daca esti salariat sau pensionar. Pentru cam orice alt tip de venituri ai avea, va fi nevoie de alte dovezi.

Imprumut bancar rapid - cum, unde, cand, de ce?

Primele banci care ai inceput sa acorde credite doar cu buletinul pentru salariati au fost:
1. ING -  Credit in 15 minute. Credite nevoi personale intre 2000 si 90000 de lei pe 5 ani (sau mai putin, dar nu sub 6 luni), fara sa fie necesara adeverinta de salariu sau talonul de pensie. Pentru acordarea acestor imprumuturi se vor achita in plus comisionul de analiza a dosarului de credit (platesti doar daca ti se aproba imprumutul) si comisionul de administrare - o singura plata la inceput.
2. Idea Bank - Creditul de nevoi personale Idea Selfie - cel mai usor usor de obtinut imprumut bancar: aplici online cu un singur act – cartea sau buletinul de identitate.
3. CEC Bank - pentru majoritatea ofertelor de credit, respectiv toate imprumuturile mai putin Prima Casa.
4. Raiffeisen Bank Flexicredit - imprumuturi fara adeverinta de salariu si fara factura la utilitati, cu cerere online si o dobanda redusa, cu aprobare rapida in 24 de ore.
5. Banca Romaneasca - maxim 80000 lei, de asemenea credite pentru nevoi personale fara ipoteca sau garantii. Suma cea mai mica pe care o poti lua este de 1000 lei.
Intre timp in aceasta competitie pentru cel mai rapid credit bancar s-au mai inscris multe alte banci, printre care enumeram, fara a va incarca insa cu prea multe detalii, si Patria Bank, BancPost, Banca Transilvania, BCR, OTP Bank sau BRD.
Lista devine din ce in ce mai lunga, dar - deocamdata cel putin, cel mai rapid imprumut acordat de catre o banca dureaza cel putin 24 de ore de la semnarea cererii. Chiar si mult trambitatele credite in 15 minute (din domeniul bancar, ca la IFN-uri este adevarat), se refera de fapt la procesarea cererii si la eventual preaprobarea creditului, pentru ca banii in mana tot cel mai devreme a doua zi ii aveti.

Si acum, pe scurt. Cel mai rapid credit bancar:

Imprumut bancar rapid - cum, unde, cand, de ce?
Care sunt bancile care acorda rapid imprumuturile solicitate? Simplu: cele care solicita minim de acte, respectiv cele care nu mai solicita adeverinta de venit.

Din aceeasi categorie:

Credite rapide pentru oferte si promotii
Ati gasit o superoferta de pret la produsul pe care il visati, dar costa mult, si pana se rezolva un credit obisnuit, expira promotia? Solutia s ...

Imprumuturi prin Credit Europe Bank
Bani imprumut prin cardul de credit Card Avantaj, precum si achizitii in rate de la cele mai importante magazine Credit Europe Bank ne asteapta ...

Din alte categorii:

Creditul Prima ta casa de la Unicredit Bank
Prima casa e importanta. Poate cea mai importanta. Pentru ca odata ce ii deschizi usa, deschizi o noua etapa in viata ta. E inceputul unei noi aventuri si l ...

Top 3 cel mai bun credit Prima Casa
Am trecut anterior prin primele 7 pozitii din top 10 al celor mai bune imprumuturi din programul Prima casa, acum iata si castigatorii! De unde es ...