Credit counsel

Articole

Oferte

Ce fel de credite rapide se cauta

Ce fel de credite rapide se cauta

In cursa de atragere a clientilor cu probleme s-au inscris si bancile, rivalizand deja cu IFN-urile

Doresti sa obtii rapid o suma mare de bani, daca se poate fara dobanzi uriase? Ti se pare ca asa ceva se poate obtine doar in piata nebancara a creditelor (IFN, Amanet, CAR)?
Pe de o parte, pana de curand cam asa a fost. Pe de alta parte, si partile interesate par a mentine aceasta senzatie. Dar adevarul este ca sunt multe credite bancare ce se pot obtine mai rapid decat la un IFN, dar si destule credite nebancare mai ieftine decat unele bancare.
Am realizat un test comparativ in domeniul creditelor rapide: o simpla cautare pe motorul de cautare Google dupa termenii credite rapide si apoi dupa credit rapid. Rezultatul este ciudat: la prima cautare au iesit doar doua banci, si, culmea, ambele cu cate o oferta pentru IMM-uri, nimic pentru persoane fizice.

Ce cauta romanii in materie de imprumuturi?

De ce ne mira acest rezultat? In primul rand pentru ca stim cu certitudine ca o mare parte a bancilor, chiar dintre cele majore, ofera credite rapide. Doar in paginile acestui portal am scris despre cel putin 10 astfel de oferte speciale. Atunci, de ce nu isi fac bancile mai multe publicitate in mediul online?
Poate ca isi fac, dar nu reusesc sa depaseasca eforturile IFN-urilor, broker-ilor de credite si a site-urilor de consultanta. Este foarte posibil. Adevarul este ca un sistem nebancar de creditare este mult mai flexibil si mai rapid in reactii, se adapteaza mult mai repede la orice mica modificare in preferintele clientilor pentru credite. Apoi, bancile, mizand pe costurile mjult mai mici la creditele pe care le ofera, aleg sa se bata intre ele mai mult pe dobanzi, si mai putin pe conditii si rapiditate, cel putin la nivelul campaniilor publicitare.
Mult mai bine vedem asta din cealalta directie: de exemplu Cash Expres, o campanie a Garanti Credite de Consum (IFN-ul Garanti Bank) ofera credite pentru nevoi personale si pentru refinantare in conditii financiare atat de apropiate de cele ale bancilor, incat nici nu mai simt nevoia sa puna accent pe termenii cu care se bateau anul trecut - credite rapide. Acum campania lor este axata pe costuri, punand in fata rata foarte buna platibila la credite cu sume chiar foarte mari.
Daca comparam cu Alpha Bank, parca prima ar fi banca si a doua IFN: Alpha Rapid - Creditul de consum pentru nevoi personale: PROMO: RAPID APROBAT, CADOU GARANTAT! Profita pana la 30 iunie de un dublu avantaj: primesti rapid creditul de nevoi personale si beneficiezi de un card CADOU in valoare de pana la 1000 lei, ce il poti folosi la cumparaturi in magazinele Domo.

Si acum, pe scurt. Ce fel de credite rapide se cauta:

Ce cauta romanii in materie de imprumuturi?
In cursa de atragere a clientilor cu probleme s-au inscris si bancile, rivalizand deja cu IFN-urile.

Din aceeasi categorie:

Creditul rapid bancar in viteza a cincea
Pentru prima oara in istoria Romaniei au aparut creditele bancare rapide. Da, exista, si iata cum se gasesc. Greu de crezut, mai ales ca bancil ...

Credite rapide Bold 2019
Cele mai cautate imprumuturi sunt creditele rapide, nu cele de nevoi personale. De ce? Lunga dezbatere legata de intrebarea car ...

Din alte categorii:

Rate Reduse promotii BCR
Mi-am cumparat un apartament acum 8 ani cu un credit ipotecar. Am facut imediat si un credit pentru nevoi personale, bani cu care l-am renovat, mobilat s ...

Banci importante fara Prima Casa
Dintre bancile importante doar cateva nu sunt inscrise in programul de credite ipotecare Prima casa Anii acestia se schimba regulile in programu ...