Credit counsel

Articole

Oferte

Practic BT cu dobanda fixa

Practic BT cu dobanda fixa Cel mai bun credit pentru nevoi personale este cel cu dobanda fixa, in lei. Nu depinzi de indici bancari sau de cursul de schimb, nu poti sa patesti nimic. Iei creditul, stii cat este rata si cat timp trebuie sa platesti si gata. Poate ca la imprumuturile cu dobanda variabila, cand cauti un credit rapid, rata e mai mica, dar asta este la inceput, ca nu stii ce se intampla dupa aceea. Daca esti legat de Robor, si Robor creste, atunci va creste si dobanda ta, adica platesti rata mai mare. Daca ai insa dobanda fixa, nu te mai intereseaza asa ceva!

Oferta Bancii Transilvania de imprumuturi cu dobanda fixa

Daca ai nevoie de bani poti merge cu incredere la Banca Transilvania, unde gasesti multe oferte bune de credite nevoi personale fara ipoteca, cel mai interesant fiind creditul cu dobanda fixa Practic BT. Ca sa afli cat este rata, intri in calculator credit Banca Transilvania, un calculator credite care te ajuta sa afli tot ce iti trebuie.
Cu calculele astfel facute, vezi daca iti permiti rata fara sa intri in necaz - daca merita efortul pentru ce vrei sa cumperi sau sa faci cu banii imprumutati. Poti mai apoi sa compari rata de la Banca Transilvania cu alte oferte interesante, cum ar fi de exemplu un credit nevoi personale BCR, BRD, Raiffeisen, si chiar cu foarte buna oferta de la ING Personal.
Ca la orice credit pentru nevoi personale, in afara de un calculator credite, mai trebuie sa vezi si ce acte ai nevoie, care e venitul minim acceptat, care e modelul de adeverinta. Iata aici legatura ta directa cu pagina Practic BT cu dobanda fixa de la Banca Transilvania.
Daca alegi un credit nevoi personale Practic BT cu dobanda fixa de la Banca Transilvania, in suma de 10000 lei pe 5 ani, calculatorul de rate arata ca valoarea primei rate de platit este de 217 lei, ceea ce inseamna o dobanda anuala efectiva de 12.44%. Un alt avantaj este sa primesti salariul pe card la Banca Transilvania, astfel dobanda anuala efectiva iti va fi scazuta pana la 10.36%!
La contractarea unui imprumut Practic BT poti sa optezi si pentru o dobanda variabila, ceea ce poate sa iti duca avantaje. De exemplu, daca mergi saptamana viitoare la banca sa iei un imprumut pe sistem cu rata variabila, DAE ar fi si mai mica: doar 9.95%, adica o rata de platit de 208 lei in prima luna.
Avantajele ratei variabile sunt ca daca dobanzile de referinta scad, scade si rata ta, dar de aici vine si riscul: creste ROBOR, cresc si sumele pe care le platesti tu. Creditele, mai ales cele de nevoi personale, cu dobanda fixa, sunt mai sigure: stii clar cat ai de platit.

Si acum, pe scurt. Practic BT cu dobanda fixa:

Oferta Bancii Transilvania de imprumuturi cu dobanda fixa
Credit rapid bancar cu dobanda fixa - acte minime si costuri foarte mici: imprumutul Practic BT de la Banca Transilvania.

Din aceeasi categorie:

Creditul pentru Orice de la Unicredit Bank
Doua variante de imprumut - creditul de nevoi personale pentru investitii - cu ipoteca, si cel pentru consum - fara ipoteca Creditul pentru oric ...

Flexicredit nevoi personale Raiffeisen
Creditul bancar cu documentatie simplificata, aprobare in 24 de ore si dobanzi preferentiale daca iei salariul la Raiffeisen Creditul se preapro ...

Din alte categorii:

Credite rapide Bold 2019
Cele mai cautate imprumuturi sunt creditele rapide, nu cele de nevoi personale. De ce? Lunga dezbatere legata de intrebarea car ...

Imprumuturi prin Credit Europe Bank
Bani imprumut prin cardul de credit Card Avantaj, precum si achizitii in rate de la cele mai importante magazine Credit Europe Bank ne asteapta ...