Credit counsel

Articole

Oferte

MAXICREDIT BCR creditul de nevoi personale cu ipoteca

MAXICREDIT BCR creditul de nevoi personale cu ipoteca

Combinatia perfecta intre un imprumut ipotecar neimobiliar, si unul pentru consum, nevoi personale sau refinantare

Pe de o parte este un credit de nevoi personale - nu se cer multe acte, nici justificarea utilizarii; pe de alta parte, este un credit cu garantii ipotecare, deci usor de acordat, fara sa fie nevoie de avans sau aport propriu, si mai ales, foarte ieftin.
DAE la acest tip de credit pentru nevoile speciale, consum - achiztii sau alte situatii personale este de 7,88% - dobanda fixa pe o perioada de 5 ani (valabil pentru clientii cu salariul la BCR). In comparatie, celalalt credit de nevoi personale al bancii - DIVERS BCR (fara ipoteca) are un DAE de peste 10%, ajungand pana la un maxim de 12%. Merita? Si mai ales, cum se poate obtine?
Facem mentiunea in completarea celor de mai sus: daca aveti salariul la BCR, dobanda anuala efectiva este de 7,88%. Daca nu, devine un pic mai mare: 8,42%.

Imprumutul perfect pentru investitii importante - acordare rapida, dobanzi mici, riscuri minime

Asta se intampla in cazul creditului bancar ipotecar MAXICREDIT BCR pentru nevoi personale. Daca apelati la acest imprumut pentru a face refinantarea altora, modalitatea de calcul este diferita: pe primii 5 ani, se calculeaza la fel ca la cel de mai sus, apoi (daca refinantati pe perioada lunga), dobanda se transforma in variabila, dupa formula: ROBOR 3M + 3% (daca aveti salariul la BCR, altfel este + 3.5%).
Cine poate apela la acest tip de produse bancare? Orice persoana care indeplineste conditiile generale (varsta, venituri, situatie clara in biroul de credit), si care poate aduce garantii imobiliare (direct sau prin codebitori).
Ce sume se pot solicita? Foarte mari - avantajul clar al creditelor bancare cu garantii, mai ales de natura imobila:daca suma solicitata nu reprezinta mai mult de 75% din valoarea de piata (evaluata legal) a garantiilor, poti primi pana la 4.400.000 lei (pe la un milion de euro); desigur, regulile de dovada a capacitatii de plata se aplica si aici (nu poti cere un milion de euro daca ai venituri totale de 1-2000 lei lunar, indiferent ce garantii aduci - nu te lasa BNR-ul). Daca valoarea solicitata este mai mare de 75% din valoarea garantiei, suma maxima pe care ai sanse sa o primesti este de doar 1.760.000 lei (cca 400.000 euro).
O sa ma opresc putin asupra unui detaliu de mai sus: de ce, daca pot aduce garantii care depasesc cu destul de mult valoarea creditului solicitat - un credit de nevoi personale la care nici macar nu mi se cere o justificare a modului de cheltuire - tot trebuie sa dovedesc ca am venituri mari? Simplu: bancile nu doresc sa va execute garantia. Nicio banca nu vrea sa ia casa clientului, si asta din mai multe motive - unul dintre ele fiind reglementarile BNR. Iar despre BNR, in acest caz, ce se poate spune? Da, BNR a impus ca rata maxima lunara pe care un solicitant o poate contracta sa nu depaseasca un anumit procent din veniturile nete lunare sigure si permanente. O masura care te apara sa nu faci greseli. O masura care te apara sa nu platesti pentru greselile altora. E adevarat, o masura care obliga bancile la costuri in plus, pe care tot tu le platesti in dobanzi. Asta este adevarul: siguranta costa.

Si acum, pe scurt. MAXICREDIT BCR creditul de nevoi personale cu ipoteca:

Imprumutul perfect pentru investitii importante - acordare rapida, dobanzi mici, riscuri minime
Combinatia perfecta intre un imprumut ipotecar neimobiliar, si unul pentru consum, nevoi personale sau refinantare.

Din aceeasi categorie:

ING Personal credit nevoi personale in lei
Fara avans, fara garantii si cu foarte putine acte, obtii sumele necesare pentru orice ai avea nevoie Ce ne mira din start la acest credit este ...

Credit expres - iei banii acum, platesti la anul
Cum poti face ca acest credit sa fie si ai avantajos decat este deja, iar aprobarea sa fie si mai ultra-rapida? Ia-ti salariul in pe card la BRD. Astfel la ...

Din alte categorii:

Creditul bancar rapid nevoi personale
Banca cu cea mai buna oferta pentru un asemenea tip de imprumuturi bani este intotdeauna mai aproape decat te-ai astepta. Si este absolut intotdeauna o banc ...

Promotie ING Personal - credite rapide
Pana in luna mai beneficiezi de zeci de premii la accesarea unui credit rapid ING Personal In perioada promotiei (pana pe 5 mai) se trage la sor ...