Credit counsel

Articole

Oferte

ING Personal credit nevoi personale in lei

ING Personal credit nevoi personale in lei

Fara avans, fara garantii si cu foarte putine acte, obtii sumele necesare pentru orice ai avea nevoie

Ce ne mira din start la acest credit este pretul aparent mai mare decat media de pe piata. O dobanda care incepe din start de la 10,88%, si asta doar daca iei salariul la ING si inchei o asigurare de grup la ei, nu este printre cele mai mici. Dar vazand nivelul celorlalte comisioane, unul cat se poate de rezonabil, care duc la o DAE echivalent acestei dobanzi, de numai 12,58%, concluzionam ca este acceptabil.
Atunci sa vedem care ar mai fi avantajele. Poate o acordare rapida? Aplicatia se poate depune online, si esti contactat, sau direct la un sediu, dureaza doar cateva minute, actele sunt putine.

Imprumuturi speciale fara garantii sau ipoteca prin ING Bank

Avantaj: se accepta aproape orice tip de codebitor, familie, rude de rangul x, chiar si iubit/iubita. Venitul minim acceptat este de 800 lei net, pentru aplicant singur, sau 800-900 lei /a aplicant pentru mai multe persoane care iau creditul impreuna.
Varsta.. de la 18 ani pana la 65 (barbati) sau 63 (femei) - varsta la care trebuie ca ultima rata a creditului sa fie achitata integral.
Actele necesare: cartea / buletinul de identitate, adeverinta de venit si adeverinta privind veniturile realizate in anul anterior.
Vechime? Cel putin 1 an, din care macar 6 luni continuu la sursa actuala de venit.
De ce spunem sursa actuala de venit, si nu angajator, sau loc de munca? Pentru ca ING accepta o multitudine de forme legale de venit: 100% din orice forma de salarii, rente viagere, indemnizatii crestere copil, pensii, 75% din veniturile din drepturi de proprietate intelectuala, activitati comerciale independente, 50-75% din veniturile profesiilor liberale si 50% din chirii, dividende si altele.
Acest credit de nevoi personale este foarte bun si pentru a rezolva rapid situatii presante la alte credite - prin refinantare. Poti extinde un credit mai vechi pe o perioada de inca 10 ani, la o dobanda mai mult ca sigur mai mica. daca doresti si o suma suplimentara insa, perioada maxima va fi de 5 ani.

Si acum, pe scurt. ING Personal credit nevoi personale in lei:

Imprumuturi speciale fara garantii sau ipoteca prin ING Bank
Fara avans, fara garantii si cu foarte putine acte, obtii sumele necesare pentru orice ai avea nevoie.

Din aceeasi categorie:

Creditul de nevoi personale ipotecar
Creditele de nevoi personale cu garantii sunt cele mai ieftine Este stresant sa stiti ca pentru banii imprumutati de la banca ati lasat garantie ...

Practic BT cu dobanda fixa
Cel mai bun credit pentru nevoi personale este cel cu dobanda fixa, in lei. Nu depinzi de indici bancari sau de cursul de schimb, nu poti sa patesti nimic. ...

Din alte categorii:

Creditul bancar rapid nevoi personale
Banca cu cea mai buna oferta pentru un asemenea tip de imprumuturi bani este intotdeauna mai aproape decat te-ai astepta. Si este absolut intotdeauna o banc ...

Imprumuturi bani IFN
Unde banca nu va poate ajuta din cauza conditiilor foarte dure, desi un credit de nevoi personale ar fi mai mult ca sigur mai ieftin si mai avantajos, r ...