Credit counsel

Articole

Oferte

ING Personal credit nevoi personale in lei

ING Personal credit nevoi personale in lei

Fara avans, fara garantii si cu foarte putine acte, obtii sumele necesare pentru orice ai avea nevoie

Ce ne mira din start la acest credit este pretul aparent mai mare decat media de pe piata. O dobanda care incepe din start de la 10,88%, si asta doar daca iei salariul la ING si inchei o asigurare de grup la ei, nu este printre cele mai mici. Dar vazand nivelul celorlalte comisioane, unul cat se poate de rezonabil, care duc la o DAE echivalent acestei dobanzi, de numai 12,58%, concluzionam ca este acceptabil.
Atunci sa vedem care ar mai fi avantajele. Poate o acordare rapida? Aplicatia se poate depune online, si esti contactat, sau direct la un sediu, dureaza doar cateva minute, actele sunt putine.

Imprumuturi speciale fara garantii sau ipoteca prin ING Bank

Avantaj: se accepta aproape orice tip de codebitor, familie, rude de rangul x, chiar si iubit/iubita. Venitul minim acceptat este de 800 lei net, pentru aplicant singur, sau 800-900 lei /a aplicant pentru mai multe persoane care iau creditul impreuna.
Varsta.. de la 18 ani pana la 65 (barbati) sau 63 (femei) - varsta la care trebuie ca ultima rata a creditului sa fie achitata integral.
Actele necesare: cartea / buletinul de identitate, adeverinta de venit si adeverinta privind veniturile realizate in anul anterior.
Vechime? Cel putin 1 an, din care macar 6 luni continuu la sursa actuala de venit.
De ce spunem sursa actuala de venit, si nu angajator, sau loc de munca? Pentru ca ING accepta o multitudine de forme legale de venit: 100% din orice forma de salarii, rente viagere, indemnizatii crestere copil, pensii, 75% din veniturile din drepturi de proprietate intelectuala, activitati comerciale independente, 50-75% din veniturile profesiilor liberale si 50% din chirii, dividende si altele.
Acest credit de nevoi personale este foarte bun si pentru a rezolva rapid situatii presante la alte credite - prin refinantare. Poti extinde un credit mai vechi pe o perioada de inca 10 ani, la o dobanda mai mult ca sigur mai mica. daca doresti si o suma suplimentara insa, perioada maxima va fi de 5 ani.

Si acum, pe scurt. ING Personal credit nevoi personale in lei:

Imprumuturi speciale fara garantii sau ipoteca prin ING Bank
Fara avans, fara garantii si cu foarte putine acte, obtii sumele necesare pentru orice ai avea nevoie.

Din aceeasi categorie:

Credit Avantaj Instant - nevoi personale
Creditul rapid, de valoare mica, acordabil cu foarta putina birocratie, la un cost acceptabil, prin Credit Europe Bank Foarte important: aceste ...

Creditul Nume Prenume cu vacanta
Un credit pentru nevoi personale flexibil, cu o optiune interesanta - un fel de perioada de gratie recurenta - cate o luna pe an Incepem cu ofer ...

Din alte categorii:

Analiza credite rapide online
Toate bancile ofera facilitatea de completare online a unei cereri de credit sau a unei solicitari de informatii, dar numai unele trateaza rapid aceste ...

Imprumuturi bani la Volksbank
Oferte simple si clare de credit de consum - bani imprumut pentru reparatii, achizitii mici sau orice alte nevoi, personale sau de familie Cum s ...