Credit counsel

Articole

Oferte

Flexicredit nevoi personale Raiffeisen

Flexicredit nevoi personale Raiffeisen

Creditul bancar cu documentatie simplificata, aprobare in 24 de ore si dobanzi preferentiale daca iei salariul la Raiffeisen

Creditul se preaproba pe loc, pe baza informatiilor declarate, si se aproba in 24 de ore (1 zi lucratoare) de la depunerea completa a documentatiei simplificate.

Imprumut flexibil pentru consum, achizitii sau alte necesitati neimobiliare

Un mare avantaj este daca primesti salariul la Raiffeisen, astfel in primul rand banca are deja toate detaliile tale personale si situatia veniturilor, apoi primesti si un bonus - dobanda mai mica. Poti depune cererea la sediu, telefonic sau online, sau poti cere sa fii apelat.
Pe langa cele trei mai avantaje de mai sus, mentionam inca numeroase optiuni suplimentare la creditul de nevoi personale Flexicredit.
De trei ori pe parcursul creditului, dar nu in primele 6 luni ale acestuia, poti solicita amanarea unei plati lunare.
Poti schimba oricand data scadentei, in caz ca ti se schimba si tie data de primire a salariului, sau din alte motive serioase.
Creditul poate fi insotit, la cerere, de asigurare de viata si somaj, in conditii foarte avantajoase. Astfel, daca ramai temporar fara serviciu, si nu la alegerea ta, asigurarea de somaj iti acopera o perioada serioasa plata ratelor, fara sa acumulezi datorii din aceasta situatie.
Raiffeisen asigura, la cerere, un sistem dezvoltat de schimb valutar si de plata automata a ratelor. Daca de pilda ai venitul in lei, dar creditul in euro, daca ai bani in contul de lei nu trebuie sa mai mergi la banca sau sa folosesti un sistem de internet banking pentru a face schimbul valutar si plata ratei, totul este automat.
Pe langa toate acestea, Flexicredit este si in celelalte aspecte un credit bancar rapid de nevoi personale cu toate caracteristicile si avantajele unuia clasic. De pilda DAE este cat se poate de competitiv pentru toate avantajele aduse: intre 12.51 si 20%. Daca ai salariul la aceasta banca, mai scade cu 1%.
Documentatia simplificata amintita mai sus inseamna ca nu se cere carte de munca, nici fisa fiscala. Sunt de ajuns buletinul de identitate, o adeverinta de salariu si o factura de utilitati.

Si acum, pe scurt. Flexicredit nevoi personale Raiffeisen:

Imprumut flexibil pentru consum, achizitii sau alte necesitati neimobiliare
Creditul bancar cu documentatie simplificata, aprobare in 24 de ore si dobanzi preferentiale daca iei salariul la Raiffeisen.

Din aceeasi categorie:

Creditul pentru Orice de la Unicredit Bank
Doua variante de imprumut - creditul de nevoi personale pentru investitii - cu ipoteca, si cel pentru consum - fara ipoteca Creditul pentru oric ...

Alpha Rapid pentru nevoi personale
Credit promotional pentru nevoi personale sau consum, cu acordare rapida; promotie cu perioada limitata Un credit nevoi personale cu acordare ra ...

Din alte categorii:

Cel mai rapid credit bancar
Bancile care acorda imprmuturi rapide nu inseamna ca nu verifica daca ai venituri, Nu trebuie sa crezi ca daca e de ajuns sa ai buletinul la tine pentru fac ...

Card bancar cu buletinul
Exista banci care faciliteaza credite rapide doar cu buletinul, in sisteme simple. Cum este posibil? Tehnic, bancile - ca si IFN-urile dealtfel, nu pot a ...