Credit counsel

Articole

Oferte

Flexicredit nevoi personale Raiffeisen

Flexicredit nevoi personale Raiffeisen

Creditul bancar cu documentatie simplificata, aprobare in 24 de ore si dobanzi preferentiale daca iei salariul la Raiffeisen

Creditul se preaproba pe loc, pe baza informatiilor declarate, si se aproba in 24 de ore (1 zi lucratoare) de la depunerea completa a documentatiei simplificate.

Imprumut flexibil pentru consum, achizitii sau alte necesitati neimobiliare

Un mare avantaj este daca primesti salariul la Raiffeisen, astfel in primul rand banca are deja toate detaliile tale personale si situatia veniturilor, apoi primesti si un bonus - dobanda mai mica. Poti depune cererea la sediu, telefonic sau online, sau poti cere sa fii apelat.
Pe langa cele trei mai avantaje de mai sus, mentionam inca numeroase optiuni suplimentare la creditul de nevoi personale Flexicredit.
De trei ori pe parcursul creditului, dar nu in primele 6 luni ale acestuia, poti solicita amanarea unei plati lunare.
Poti schimba oricand data scadentei, in caz ca ti se schimba si tie data de primire a salariului, sau din alte motive serioase.
Creditul poate fi insotit, la cerere, de asigurare de viata si somaj, in conditii foarte avantajoase. Astfel, daca ramai temporar fara serviciu, si nu la alegerea ta, asigurarea de somaj iti acopera o perioada serioasa plata ratelor, fara sa acumulezi datorii din aceasta situatie.
Raiffeisen asigura, la cerere, un sistem dezvoltat de schimb valutar si de plata automata a ratelor. Daca de pilda ai venitul in lei, dar creditul in euro, daca ai bani in contul de lei nu trebuie sa mai mergi la banca sau sa folosesti un sistem de internet banking pentru a face schimbul valutar si plata ratei, totul este automat.
Pe langa toate acestea, Flexicredit este si in celelalte aspecte un credit bancar rapid de nevoi personale cu toate caracteristicile si avantajele unuia clasic. De pilda DAE este cat se poate de competitiv pentru toate avantajele aduse: intre 12.51 si 20%. Daca ai salariul la aceasta banca, mai scade cu 1%.
Documentatia simplificata amintita mai sus inseamna ca nu se cere carte de munca, nici fisa fiscala. Sunt de ajuns buletinul de identitate, o adeverinta de salariu si o factura de utilitati.

Si acum, pe scurt. Flexicredit nevoi personale Raiffeisen:

Imprumut flexibil pentru consum, achizitii sau alte necesitati neimobiliare
Creditul bancar cu documentatie simplificata, aprobare in 24 de ore si dobanzi preferentiale daca iei salariul la Raiffeisen.

Din aceeasi categorie:

Credite nevoi personale de la Garanti
Un singur tip de credit bancar, in trei variante, cu cel putin sase modalitati diferite de utilizare Creditele in lei se pot acorda atat cu doba ...

Creditul de nevoi personale ipotecar
Creditele de nevoi personale cu garantii sunt cele mai ieftine Este stresant sa stiti ca pentru banii imprumutati de la banca ati lasat garantie ...

Din alte categorii:

Promotie Raiffeisen la credite rapide
Bani cadou si extra-salarii pentru cei care primesc salariul la Raiffeisen si apeleaza la un imprumut rapid Flexicredit Credite rapid ...

Credite rapide fara ipoteca
Desi dobanzile sunt ceva mai mari, aceste imprumuturi rapide fara garantii ipotecare se acceseaza usor si fara dosar cu multe acte Daca aveti po ...