Credit counsel

Articole

Oferte

Credite nevoi personale de la Garanti

Credite nevoi personale de la Garanti

Un singur tip de credit bancar, in trei variante, cu cel putin sase modalitati diferite de utilizare

Creditele in lei se pot acorda atat cu dobanda fixa, cat si cu dobanda variabila. Cele in euro se accepta doar cu variabila.
Sumele contractate nu trebuie justificate, dar un asemenea credit este caracteristic cheltuielilor diverse, cu nevoie rapida, cum ar fi amenajari, studii, nastere copil, reparatii masina, renovare sau vacante.
Cel mai bun DAE acum este la creditul in lei cu dobanda variabila: 12.11%, dar in functie de evolutia ROBOR 6M, aceasta se poate schimba. Cel cu dobanda fixa are DAE 12.3 - 13%. Un pic mai mult, dar sigur. Cum se poate apela?
Desi la prima vedere posibilitatile de aplicatie online sunt limitate (atat in partea de credit bancar, cat si in sistemul partener Garanti Credite de Consum - IFN), de fapt site-ul Garanti are tot ce trebuie.

Garanti Bank si Garanti Credite de Consum - cea mai sigura modalitate de a primi imprumutul de care ai nevoie

Dat fiind ca nu apare la vedere un simulator de credite sau un calculator de rate, ci direct formulare de precomanda, banca este atenta sa spuna: Completarea acestei aplicatii reprezinta o simulare si nu angajeaza banca in privinta acordarii creditului. Indiferent de rezultatul acestei simulari va rugam sa va adresati personal celei mai apropiate agentii Garanti Bank pentru a analiza solicitarea dvs. Deci puteti completa fara grija.
 Aratam mai sus, creditele de la Garanti, cel putin cele in lei, sunt destul de ieftine. Conditiile de acordare iarasi, par ok, nu se cere nimic special, nu se cer garantii sau ipoteci.
NU stim cu certitudine care sunt limitele de varsta, nici venitul minim, dar nu avem motive sa credem ca este ceva extraordinar nici in aceasta sectiune.
Probabil ca cel mai tare va intereseaza cat costa si mai ales, cat de repede se acorda. Atentie: Garanti Bank este una, Garanti Credite de Consum este alta. Acelasi patronat, da, dar una e banca (ce prezentam aici), alta este IFN-ul. Putem spune ca la IFN se prezinta mai multe informati, mai clar si mai direct. Nici acolo dobanzile nu sunt fabuloase, nici acolo insa nu spune nimeni ca se acorda vreun credit de nevoi personale in doar 24 de ore. deci inarmati-va cu rabdare oricum si la banca.
Exemplu de calcul financiar: la un contract pentru credit nevoi personale de 20000 lei, pe 5 ani, rata dobanzii fixe este 8.94%, prin adaugarea taxelor si comisioanelor se ajunge la o DAE de 12.45%. Astfel, valoarea primei rate lunare este 454.58 lei, optiune descrescatoare (fiecare rata este mai mica decat precedenta), iar valoarea totala de platit este 26383.94 lei.

Si acum, pe scurt. Credite nevoi personale de la Garanti:

Garanti Bank si Garanti Credite de Consum - cea mai sigura modalitate de a primi imprumutul de care ai nevoie
Un singur tip de credit bancar, in trei variante, cu cel putin sase modalitati diferite de utilizare.

Din aceeasi categorie:

Practic BT cu dobanda fixa
Cel mai bun credit pentru nevoi personale este cel cu dobanda fixa, in lei. Nu depinzi de indici bancari sau de cursul de schimb, nu poti sa patesti nimic. ...

Creditele rapide Expresso si Instant de la BRD
Un credit de nevoi personale in doua variante - una promotionala, cu aplicare si acordare moderne si la alegerea ta In mod interesant, oferta sp ...

Din alte categorii:

Credit pe loc ING Personal
Ti-am adus aici cele mai clare si mai necesare informatii despre cel mai rapid credit nevoi personale: ING Personal. Iata mai jos care sunt conditiile de ...

Creditul rapid bancar cu un singur act
Acesta este cel mai simplu si mai usor de obtinut credit bancar - acordare rapida ca la un IFN, costuri si conditii de rambursare ca la banca. Combinatia pe ...