Credit counsel

Articole

Oferte

Credit nevoi personale cu asigurare de viata si somaj

Credit nevoi personale cu asigurare de viata si somaj

CEC Bank vine cu oferte deosebite in sustinerea eforturilor de a deveni o banca moderna

Incepem cu un citat mai lung de pe site-ul CEC: "NOU! Creditul poate fi acordat si in varianta fara analiza si fara documente doveditoare privind venitul, exclusiv in baza garantiei reale mobiliare prin constituirea unui cash colateral asupra depozitului detinut/constituit de client sau o terta persoana fizica la CEC Bank".

Cum poti trece peste teama de a nu mai putea plati ratele?

Credit fara dovada sau adeverinta de venit.. credit de nevoi personale doar cu buletinul.. parca sunt intr-un Altex acum 5-6 ani.. Dar sa citim mai bine: garantie. Ce garantie? Nu de oricare. Garantie pe bani.
Este logic si probabil ca se poate negocia la orice banca un asemenea imprumut, in care pui gaj o suma mare de bani, ca sa obtii un credit bancar. Dar.. de ce ai face asta? Sa ne gandim. Poate ca avem un depozit constituit la o dobanda mai buna decat ce a creditului pe care il cerem, in acest caz este mai ieftin sa luam un credit pentru a ne satisface nevoile personale in caz de necesitate rapida, decat sa spargem depozitul.
O alta varianta este cea a unui depozit pe termen mediu sau lung, pe care daca l-am sparge acum, am pierde dobanda (primind doar dobanda la vedere pentru perioada scursa). In aceasta situatie, chiar daca platim un pic de dobanda in plus.. evitam o pierdere mult mai mare. Mai exista si alte situatii, dar acestea sunt cele mai simple si mai probabile.
Dar nu aspectul garantiei este cel mai important la acest credit, pentru ca e simplu de inteles, ci asigurarea de somaj inclusa la pachet. Sincer, este singura banca importanta la care am intalnit clar aceasta optiune.
Oricand te gandesti sa faci un imprumut, mai ales in vremurile de criza, te gandesti: ce se intampla daca imi pierd serviciul? imi ia banca casa?. CEC Bank vine in intampinarea acestei intrebari: cu un cost decent, te poti asigura in caz ca ramai fara serviciu (fara sa fie vina sau alegerea ta, desigur).
Altfel, un credit de nevoi personale cat se poate de obisnuit, la costuri decente (nu foarte mici in orice caz) - DAE este de 11,69% in dobanda variabila. Poti obtine pana la 40000 lei, pe maxim 5 ani, cu optini de perioada de gratie.
Vom urmari cu atentie ce face CEC Bank, mai ales ca se apropie vremuri interesante.

Si acum, pe scurt. Credit nevoi personale cu asigurare de viata si somaj:

Cum poti trece peste teama de a nu mai putea plati ratele?
CEC Bank vine cu oferte deosebite in sustinerea eforturilor de a deveni o banca moderna.

Din aceeasi categorie:

Flexicredit nevoi personale Raiffeisen
Creditul bancar cu documentatie simplificata, aprobare in 24 de ore si dobanzi preferentiale daca iei salariul la Raiffeisen Creditul se preapro ...

Credite nevoi personale de la Garanti
Un singur tip de credit bancar, in trei variante, cu cel putin sase modalitati diferite de utilizare Creditele in lei se pot acorda atat cu doba ...

Din alte categorii:

Credite rapide 2018
Cele mai cautate imprumuturi sunt creditele rapide, nu cele de nevoi personale. De ce? Lunga dezbatere legata de intrebarea car ...

Imprumuturi rapide la Bancpost
Imprumut rapid prin banca de traditie - Bancpost are sedii in toata tara si poate oferi o gama larga de credite rapide personalizate Bancpost pr ...