Credit counsel

Articole

Oferte

Credit nevoi personale cu asigurare de viata si somaj

Credit nevoi personale cu asigurare de viata si somaj

CEC Bank vine cu oferte deosebite in sustinerea eforturilor de a deveni o banca moderna

Incepem cu un citat mai lung de pe site-ul CEC: "NOU! Creditul poate fi acordat si in varianta fara analiza si fara documente doveditoare privind venitul, exclusiv in baza garantiei reale mobiliare prin constituirea unui cash colateral asupra depozitului detinut/constituit de client sau o terta persoana fizica la CEC Bank".

Cum poti trece peste teama de a nu mai putea plati ratele?

Credit fara dovada sau adeverinta de venit.. credit de nevoi personale doar cu buletinul.. parca sunt intr-un Altex acum 5-6 ani.. Dar sa citim mai bine: garantie. Ce garantie? Nu de oricare. Garantie pe bani.
Este logic si probabil ca se poate negocia la orice banca un asemenea imprumut, in care pui gaj o suma mare de bani, ca sa obtii un credit bancar. Dar.. de ce ai face asta? Sa ne gandim. Poate ca avem un depozit constituit la o dobanda mai buna decat ce a creditului pe care il cerem, in acest caz este mai ieftin sa luam un credit pentru a ne satisface nevoile personale in caz de necesitate rapida, decat sa spargem depozitul.
O alta varianta este cea a unui depozit pe termen mediu sau lung, pe care daca l-am sparge acum, am pierde dobanda (primind doar dobanda la vedere pentru perioada scursa). In aceasta situatie, chiar daca platim un pic de dobanda in plus.. evitam o pierdere mult mai mare. Mai exista si alte situatii, dar acestea sunt cele mai simple si mai probabile.
Dar nu aspectul garantiei este cel mai important la acest credit, pentru ca e simplu de inteles, ci asigurarea de somaj inclusa la pachet. Sincer, este singura banca importanta la care am intalnit clar aceasta optiune.
Oricand te gandesti sa faci un imprumut, mai ales in vremurile de criza, te gandesti: ce se intampla daca imi pierd serviciul? imi ia banca casa?. CEC Bank vine in intampinarea acestei intrebari: cu un cost decent, te poti asigura in caz ca ramai fara serviciu (fara sa fie vina sau alegerea ta, desigur).
Altfel, un credit de nevoi personale cat se poate de obisnuit, la costuri decente (nu foarte mici in orice caz) - DAE este de 11,69% in dobanda variabila. Poti obtine pana la 40000 lei, pe maxim 5 ani, cu optini de perioada de gratie.
Vom urmari cu atentie ce face CEC Bank, mai ales ca se apropie vremuri interesante.

Si acum, pe scurt. Credit nevoi personale cu asigurare de viata si somaj:

Cum poti trece peste teama de a nu mai putea plati ratele?
CEC Bank vine cu oferte deosebite in sustinerea eforturilor de a deveni o banca moderna.

Din aceeasi categorie:

Credit BRD nevoi personale pentru studenti
Oferte speciale pentru studenti: credite de nevoi personale si pentru studii Printre primele banci lansate in servicii speciale pentru studenti ...

Promotie la CEC credite de nevoi personale
Ai nevoie rapid de bani - dar vrei sa reduci la maxim riscurile de neplata a creditului Desi CEC Bank nu acorda cele mai rapide imprumuturi din ...

Din alte categorii:

Imprumuturi bani la Volksbank
Oferte simple si clare de credit de consum - bani imprumut pentru reparatii, achizitii mici sau orice alte nevoi, personale sau de familie Cum s ...

Card bancar cu buletinul
Exista banci care faciliteaza credite rapide doar cu buletinul, in sisteme simple. Cum este posibil? Tehnic, bancile - ca si IFN-urile dealtfel, nu pot a ...