Credit counsel

Articole

Oferte

Oferte credite nevoi personale

Oferte credite nevoi personale Initial, aceasta pagina se referea la oferta Volksbank pentru credite bancare de nevoi personale cu dobanda variabila. Intre timp insa, Volksbank Romania a fost achizitionata de catre Banca Transilvania, iar ofertele primeia au fost inlocuite cu produsele celei din urma.
Oferta generala ramane foarte bine structurata in materie de credite pentru persoane fizice: foarte putine variante - totul este simplu si clar.
Varianta pentru nevoi personale cu dobanda variabila fara garantii permite accesarea a maxim 93309 lei, pana la 5 ani, la un cost foarte bun: maxim 10,54% DAE.

Variantele noi de oferta pentru imprumuturi mai vechi arata foarte bine

Revenim la produsul in sine: "Creditul de consum, cu dobanda variabila". De ce nu ii spun ca toata lumea, ca este un credit pentru nevoi personale? Cu sume de pana la 70000 lei, la care nu trebuie sa aduci nici avans, nici vreo justificare a cheltuielilor, poti face foarte multe, poti sa iti rezolvi probleme de natura familiala sau de orice fel personala, nu doar "consum". Probabil ca face si asta parte din strategia de imagine si marketing a bancii.
Am tras deja o concluzie ca este un credit acceptabil spre bun, ca pret. Acum ramane sa vedem partea cealalta: conditiile de acordare. Mai da Volksbank atat de usor si oricui credite?
La capitolul venituri acceptate, intra aproape orice: salarii, pensii, chirii, venituri din activitati liberale sau din ingrijire copil. Care sunt limitele accepte? Luand in analiza un exemplu tipic, al unei familii de trei membrii, sos-sotie cu un copil, care nu are alte credite, limitele de creditare sunt:
- la un venit net total al familiei de 1000 lei nu poti primi nimic
- la un venit net total al familiei de 1500 lei poti primi un pic peste 9000 lei credit
- la 2000 lei ai dreptul la aproape 19000 lei imprumut
- la 3000, te apropii de 40000 lei
- pentru maximul de credit 70000 lei, e nevoie de venituri nete de cel putin 4640 lei.
Desigur, daca familia este mai numeroasa, sau daca ai si alte credite (in special din cele de nevoi personale - consum), suma pe care o poti imprumuta, la acelasi venit net personal / familial, scade.

Si acum, pe scurt. Oferte credite nevoi personale:

Variantele noi de oferta pentru imprumuturi mai vechi arata foarte bine
Oferte noi pentru credite bancare de consum si nevoi personale in lei cu dobanda variabila.

Din aceeasi categorie:

ING Personal credit nevoi personale in lei
Fara avans, fara garantii si cu foarte putine acte, obtii sumele necesare pentru orice ai avea nevoie Ce ne mira din start la acest credit este ...

Credit nevoi personale fara garantii BCR
Creditul in trei acte DIVERS BCR pentru consum, achizitii sau nevoi personale, fara ipoteca DIVERS BCR este cel mai rapid credit de nevoi person ...

Din alte categorii:

Credite bancare pentru restantieri
Exista banci care dau credit si unui restantier inscris in BC? Raspunsul este DA: bancile pot acorda credite inclusiv persoanelor cu restante la ...

Creditul bancar rapid nevoi personale
Banca cu cea mai buna oferta pentru un asemenea tip de imprumuturi bani este intotdeauna mai aproape decat te-ai astepta. Si este absolut intotdeauna o banc ...