Credit counsel

Articole

Oferte

Credit Avantaj Instant - nevoi personale

Credit Avantaj Instant - nevoi personale

Creditul rapid, de valoare mica, acordabil cu foarta putina birocratie, la un cost acceptabil, prin Credit Europe Bank

Foarte important: aceste detalii se refera la un produs cu caracter promotional. Oferta nu este limitata la numar de clienti, dar promotia are o perioada limitata!

Imprumut bancar ultra rapid fara garantii si fara justificarea cheltuielilor prevazute

Credit Europe Bank s-a facut remarcata in piata noastra mai mult prin produsul lor de varf (cel putin la nivel mediatic si al notorietatii): Card Avantaj.
Aici insa prezentam un credit mai apropiat de cele clasice bancare: un credit de nevoi personale de valoare relativ mica.
Echivalentul in lei a unor sume intre 300 si 7500 de euro, credit acceptat chiar si pe 6 luni (maxim 5 ani, daca vreti rate foarte mici). Cine se incadreaza? Aproape oricine. Cum se aplica?
Din cate banci am analizat, acest serviciu, permitand creditare incepand de la 300 de euro (echivalentul in lei), este cel mai mic acceptat. Practic se poate apela aici si daca a aparut o problema relativ minora.. cum ar fi o factura de regularizare mai mare la electrica, venita chiar inainte de sarbatori sau de ziua de nastere..
Avand cum sa achitati si pe o perioada scurta, de 6 luni.. chiar ca incepe sa semene cu un credit pana la salariu (nu exageram, stim ca mai sunt multe diferente, incercam doar sa subliniem un punct).
Inca o noutate: avem o oferta speciala aplicata la oferta speciala: daca  sunteti clientii bancii cu un card de salariu sau de incasare a pensiei, scade cu 75% comisionul de analiza, si cu 20% comisionul de administrare. Credeti-ma, este o suma considerabila. Bravo Credit Europe Bank.
Dar sa vedem care sunt de fapt costurile.Daca luam 20000 lei pe 5 ani, DAE este 11.52%. O oferta cu adevarat deosebita printre celelalte banci.. Iar daca aveti salariul sau pensia la aceasta banca.. DAE devine 11,20%. Chiar foarte bun.
Actele cerute, cam ca peste tot la creditele de nevoi personale sau de consum, chiar si la multe din creditele rapide in zona IFN: copia de pe buletinul de identitate, adeverinta de salariu, fisa fiscala an anterior.. etc. Si in plus, e de ajuns sa fi implinit 18 ani pentru a putea apela la acest imprumut.

Si acum, pe scurt. Credit Avantaj Instant - nevoi personale:

Imprumut bancar ultra rapid fara garantii si fara justificarea cheltuielilor prevazute
Creditul rapid, de valoare mica, acordabil cu foarta putina birocratie, la un cost acceptabil, prin Credit Europe Bank.

Din aceeasi categorie:

ING Personal credit nevoi personale in lei
Fara avans, fara garantii si cu foarte putine acte, obtii sumele necesare pentru orice ai avea nevoie Ce ne mira din start la acest credit este ...

Credit nevoi personale pe mai mult de 5 ani
Pentru a proteja consumatorii de indatorare excesiva si nenecesara de cele mai multe ori, Banca Nationala a interzis creditele de nevoi personale (in gen ...

Din alte categorii:

Creditul rapid bancar in viteza a cincea
Pentru prima oara in istoria Romaniei au aparut creditele bancare rapide. Da, exista, si iata cum se gasesc. Greu de crezut, mai ales ca bancil ...

Promotii credite rapide BRD
Creditul rapid Expresso BRD accesat pana in luna mai iti aduce cadouri in bani Pentru cei care acceseaza aceste credite rapide bancar ...