Credit counsel

Articole

Oferte

Cel mai bun credit de nevoi personale

Cel mai bun credit de nevoi personale Cel mai bun credit de nevoi personale in 2018, dintre ofertele bancilor, se acorda in lei, are dobanda fixa, DAE mai mic de 10%, acordat pe 3-5 ani. Dar sa revenim la nevoile noastre personale.
Am trecut in revista in paginile site-ului mai multe aspecte de acest gen, pe langa domeniul creditelor nevoi personale: cel mai bun credit imobiliar, ipotecar, prima casa, credit de consum, auto si mai ales cel mai bun rapid credit fara adeverinta!

Cel mai bun inseamna cel mai rapid, cel mai ieftin si cel mai usor de obtinut

In continuare, am analizat cele mai accesibile, mai rapide, mai usor de accesat si mai ieftine - intr-un cuvant, cele mai bune credite pentru nevoi personale, si am retinut in particular, dintre acestea, cele mai bune oferte:
» Cel mai ieftin: imprumutul pentru nevoi personale ipotecar - Creditul Garantat
» Cel mai rapid credit bancar cu un singur act: Idea Selfie
» Cel mai rapid imprumut nebancar clasic cu plata in rate: Viva Personal.
» Cel mai simplu si ieftin credit IFN: BT Direct - IFN-ul bancii Transilvania.
Preambul - Update 2018: Dupa ani buni in care ROBOR a scazut, apoi a ramas stabil la o valoare foarte mica, timp in care creditele de nevoi personale cu dobanda variabila erau mult mai avantajoase, fiind in general acordate la o dobanda cu cateva procente mai mica decat cele cu dobanda fixa (ne referim la oferte similare de la aceeasi banca), acum a venit vremea inflatiei si a cresterilor succesive si semnificative ale ROBOR. In perioada aceasta, imprumutul cu dobanda fixa pe perioade medii (pana lin 5 ani - adica cele de consum sau nevoi personale) este de departe cel mai bun.
Cum spuneam, ce a fost anul trecut ati aflat deja din articolele anterioare pe aceasta tema, acum ne concentram pe ce se intampla anul acesta, 2018, in special pe ce ce va urma in domeniile imprumutului rapid si al creditelor ieftine. Le luam pe rand:
1. Bancile: tendinta bancilor va fi de a scapa de creditele neperformante, pentru a putea relua acordarea de imrumuturi catre populatie.
Conditiile vor fi in continuare dificil de atins: va trebui sa faceti dovada veniturilor suficiente, a lipsei altor datorii, ba chiar sunt sanse mari sa vi se ceara garantii chiar si pentru un simplu credit de consum - nevoi personale.
Cine poate prelua creditele neperformante - in special cele neipotecare? Cel mai probabil se vor implica IFN-urile, carora le este mult ai usor sa gestioneze aceste relatii, nu pentru ca au un alt set de reguli, ci pentru ca gestioneaza altfel riscurile proprii: la IFN nu se atrag bani de la populatie, ci se folosesc exclusiv fondurile proprii, deci riscurile apartin in totalitate actionarilor.
2. IFN-urile: dobanzile la IFN-uri scad putin cate putin, urmand ca in anul ce vine sa se apropie mult de cele bancare. Desigur insa, imprumuturile nebancare nu vor fi niciodata la fel de ieftine ca cele bancare. Vor fi insa mult mai rapide, mai usor de accesat (mai putine acte si verificari), si disponibile pentru o arie mult mai larga de clienti.
3. Concluzii: Unde va fi cel mai bun credit pentru nevoi personale in 2018, la banci sau la IFN-uri? Ca de fiecare data cand ni se pune aceasta intrebare, raspunsul este: DEPINDE! Va grabiti rau? Atunci cel mai bun este cel mai rapid, adica aveti nevoie de un IFN. Va arde rau buzunarul de fiecare leu, si aveti timp sa gasiti cea mai buna varianta de credit, atunci mergeti la Banca. Aveti probleme din urma in Biroul de Credit = IFN; aveti dosar de credit impecabil = Banca. In acest fel s-au clasificat imprumuturile in anul trecut, asa va fi si in 2018.
In plus, tineti seama: banca mai apropiata de casa este mai buna decat una departata (chiar daca credeti ca totul se rezolva prin card, internet banking si telefon.. nu e intotdeauna asa).

Pe scurt:

Cel mai bun credit de nevoi personale din ofertele bancilor in 2018 se acorda in lei, are dobanda fixa, DAE mai mic de 10%, acordat pe 5 ani

Din aceeasi categorie:

Credit nevoi personale pe mai mult de 5 ani
Pentru a proteja consumatorii de indatorare excesiva si nenecesara de cele mai multe ori, Banca Nationala a interzis creditele de nevoi personale (in gen ...

Practic BT cu dobanda fixa
Cel mai bun credit pentru nevoi personale este cel cu dobanda fixa, in lei. Nu depinzi de indici bancari sau de cursul de schimb, nu poti sa patesti nimic. ...

Din alte categorii:

Ce fel de credite rapide se cauta
In cursa de atragere a clientilor cu probleme s-au inscris si bancile, rivalizand deja cu IFN-urile Doresti sa obtii rapid o suma mar ...

Credite rapide la BT
Credit bancar din surse BERD, cu acordare rapida si set simplificat de conditii pentru acordare, cu posibilitatea de aplicatie online, sau direct la oricare ...