Credit counsel

Articole

Oferte

Cel mai bun credit de nevoi personale 2019

Cel mai bun credit de nevoi personale 2019 Cel mai bun credit de nevoi personale in 2019, dintre toate ofertele, se acorda in lei, are dobanda fixa, DAE mai mic de 10%, acordat pe 3-5 ani. Dar sa revenim la nevoile noastre.
Am trecut in revista in paginile site-ului mai multe aspecte de acest gen, pe langa domeniul creditelor nevoi personale: cel mai bun credit imobiliar, cel mai bun credit ipotecar, cel mai bun prima casa. Am preluat o mare parte din concluziile articolelor din Credite Nevoi Personale - Imprumut-urgent.
Am acoperit astfel creditele de consum, cele auto, precum si mai ales cel mai bun rapid credit.

Cel mai mai ieftin, cel mai rapid si mai usor de obtinut

In continuare, am analizat cele mai accesibile, mai rapide, mai usor de accesat si mai ieftine - intr-un cuvant, cel mai bun credit de nevoi personale, si am retinut in particular, dintre acestea, cele mai bune oferte:
» Cel mai ieftin: imprumutul pentru nevoi personale ipotecar - Creditul Garantat
» Cel mai rapid credit bancar cu un singur act: Idea Selfie
» Cel mai rapid imprumut nebancar clasic cu plata in rate: Viva Personal.
» Cel mai simplu si ieftin credit IFN: BT Direct - IFN-ul bancii Transilvania, sau Viva Personal - credit in rate nebancar.
Preambul - Update 2019: Dupa ani buni in care ROBOR a scazut, apoi a ramas stabil la o valoare foarte mica, timp in care creditele de nevoi personale cu dobanda variabila erau mult mai avantajoase, fiind in general acordate la o dobanda cu cateva procente mai mica decat cele cu dobanda fixa (ne referim la oferte similare de la aceeasi banca), acum a venit vremea inflatiei si a cresterilor succesive si semnificative ale ROBOR. In perioada aceasta, imprumutul cu dobanda fixa pe perioade medii (pana in 5 ani) este de departe cel mai bun credit de nevoi personale.
Cum spuneam, ce a fost anul trecut ati aflat deja din articolele anterioare pe aceasta tema, acum ne concentram pe ce se intampla anul acesta, 2019, in special pe ce ce va urma in domeniile imprumutului rapid si al creditelor ieftine. Le luam pe rand:
1. Bancile: tendinta bancilor va fi de a scapa de creditele neperformante, pentru a putea relua acordarea de imrumuturi catre populatie.
Conditiile vor fi in continuare dificil de atins: va trebui sa faceti dovada veniturilor suficiente, a lipsei altor datorii, ba chiar sunt sanse mari sa vi se ceara garantii chiar si pentru un simplu credit de consum - nevoi personale.
Cine poate prelua creditele neperformante - in special cele neipotecare? Cel mai probabil se vor implica IFN-urile, carora le este mult ai usor sa gestioneze aceste relatii, nu pentru ca au un alt set de reguli, ci pentru ca gestioneaza altfel riscurile proprii: la IFN nu se atrag bani de la populatie, ci se folosesc exclusiv fondurile proprii, deci riscurile apartin in totalitate actionarilor.
2. IFN-urile: dobanzile la IFN-uri scad putin cate putin, urmand ca in anul ce vine sa se apropie mult de cele bancare. Desigur insa, imprumuturile nebancare nu vor fi niciodata la fel de ieftine ca cele bancare. Vor fi insa mult mai rapide, mai usor de accesat (mai putine acte si verificari), si disponibile pentru o arie mult mai larga de clienti.
3. Concluzii: Unde va fi cel mai bun credit de nevoi personale in 2019, la banci sau la IFN-uri? Ca de fiecare data cand ni se pune aceasta intrebare, raspunsul este: DEPINDE! Va grabiti rau? Atunci cel mai bun este cel mai rapid, adica aveti nevoie de un IFN. Va arde rau buzunarul de fiecare leu, si aveti timp sa gasiti cea mai buna varianta de credit, atunci mergeti la Banca. Aveti probleme din urma in Biroul de Credit = IFN; aveti dosar de credit impecabil = Banca. In acest fel s-au clasificat imprumuturile in anul trecut, asa va fi si in 2019.
In plus, tineti seama: banca mai apropiata de casa este mai buna decat una departata (chiar daca credeti ca totul se rezolva prin card, internet banking si telefon.. nu e intotdeauna asa).

Si acum, pe scurt. Cel mai bun credit de nevoi personale 2019:

Cel mai mai ieftin, cel mai rapid si mai usor de obtinut
Cel mai bun credit de nevoi personale in 2019 are dobanda fixa cu DAE incepand de la 6,15%. Dobanda fixa, moneda RON, beneficii suplimentare.

Din aceeasi categorie:

Alpha Rapid pentru nevoi personale
Credit promotional pentru nevoi personale sau consum, cu acordare rapida; promotie cu perioada limitata Un credit nevoi personale cu acordare ra ...

Promotie la CEC credite de nevoi personale
Ai nevoie rapid de bani - dar vrei sa reduci la maxim riscurile de neplata a creditului Desi CEC Bank nu acorda cele mai rapide imprumuturi din ...

Din alte categorii:

Ce fel de credite rapide se cauta
In cursa de atragere a clientilor cu probleme s-au inscris si bancile, rivalizand deja cu IFN-urile Doresti sa obtii rapid o suma mar ...

Credite nevoi personale fara ipoteca
Acordare mult mai rapida in varianta fara ipoteca si garantii, dar pentru sume mult mai mici si mai ales la dobanzi aproape duble Creditele rapi ...