Personal-credit.ro

Cel mai bun credit de nevoi personale

Afirmatia Bancii Transilvania referitoare la creditul Practic BT cu dobanda fixa. Vom vedea daca este adevarat.
Cand in ofertele bancii (Banca Transilvania, ca sa fim exacti) gasim o declaratie de tipul cel mai bun credit..., si vedem ca singurul detaliu bagat in fata este: DAE 10,14%, devenim interesati. Daca nu interesati, macar curiosi.

Cel mai bun credit de nevoi personale: este afirmatia Banca Transilvania referitoare la creditul Practic BT cu dobanda fixa; vom vedea daca este adevarat

Nu credem ca ar risca BT sa faca asemenea afirmatii daca nu ar avea dreptate in ceea ce spun, PE CRITERIILE LOR. De ce am subliniat partea cu criteriile? Pentru ca nu exista un singur mod dee a defini ce inseamna CEL MAI BUN CREDIT DE NEVOI PERSONALE. Sunt prea multe variabile si criterii care schimba alegerea de la o persoana la alta, de la o oferta la alta.
Creditul bancar Practic BT cu dobanda fixa este intr-adevar mai bun decat celelalte doua produse destinate nevoilor personale oferita de banca. La cel fara ipoteca, dar cu dobanda variabila, DAE este de 10.74%. La cel cu ipoteca.. se cer garantii, deci este complicat.. nici nu mai conteaza costul.
Deci ne-am uitat pe site, am vazut ce declara banca. Am vazut ca cel mai bun are DAE 10,14%. Minunat. Dar pe aceeasi pagina, ceva mai jos, scrie un pic altceva. O parte este buna, o parte nu, iar alta parte este necunoscuta:
- daca iei salariul la BT, DAE este de ca in reclama - 10,14%.
- daca nu iei salariul la BT, DAE este deja 13,23%. As putea spune ca diferenta este foarte mare, fata de alte banci, unde diferentele sunt de 0,5 - 1%..
- ce va urma dupa aceea, pentru cei care iau salariul la BT? Vedeti mai jos.
Oricum e bine pana aici.  La alegerea unui credit bancar cu dobanda variabila, poti castiga  sau pierde (prin scaderea sau cresterea ROBOR - EURIBOR). Estimarile lipsesc, dar  uitandu-ma pe graficele BNR pe anul acesta, cresterea este mare cel putin la ROBOR.
Eu as alege o dobanda fixa, chiar daca e posibil sa pierd cate ceva.. cel putin stau fara grija. Dar in firea mea este sa analizez, altora poate le convine riscul. Si ce am zis dintotdeauna de cand lucrez in domeniul asta, mai zic inca o data, ca sa fiu sigur ca intelegeti:
Noi nu va spunem ce sa faceti, va ajutam doar sa stiti ce intrebari sa puneti !

Oferte asociate:

Cel mai bun credit de nevoi personale 2017


Ce nu vor bancile sa stiti: cel mai bun imprumut de nevoi personale este dat de catre un IFN ...

Practic BT cu dobanda fixa


Credit rapid bancar cu dobanda fixa - acte minime si costuri foarte mici: imprumutul Practic BT de la Banca Transilvania ...

Din aceeasi categorie:

Practic BT cu dobanda fixa
Cel mai bun credit pentru nevoi personale este cel cu dobanda fixa, in lei. Nu depinzi de ...

Cel mai bun credit de nevoi personale 2017
Ce nu vor bancile sa stiti: cel mai bun credit de nevoi personale va fi oferit de catre ...

Din alte categorii:

Credite rapide pentru restantieri
Doar anumite banci pot acorda imprumuturi celor cu restante Raspunsul este DA: ...

Rate Reduse promotii BCR
Mi-am cumparat un apartament acum 8 ani cu un credit ipotecar. Am facut imediat si un c ...

Credit nevoi personale Practic BT

Worth checking - A Glimpse on the Other Side:

Imprumut rapid si adeverinta de salariu (consultanta gratuita)

Marea surpriza a anului 2017 - Credite rapide Onnen