Credit counsel

Articole

Oferte

Rate Reduse promotii BCR

Rate Reduse promotii BCR Mi-am cumparat un apartament acum 8 ani cu un credit ipotecar. Am facut imediat si un credit pentru nevoi personale, bani cu care l-am renovat, mobilat si m-am mutat la sfarsitul anului. Totul era minunat, dar intre timp a venit criza. Un euro era 3,6 - acum a sarit de 4,5 lei. Dobanzile bancare erau mari atunci, dar nu conta pentru ca salariile erau bune pentru toata lumea. Acum insa este din ce in ce mai greu de platit rata. Ce pot face? Singura solutie pare sa fie un credit de refinantare. Care e cea mai buna oferta pentru un asemenea imprumut?

Avantajele creditelor de refinantare din oferta BCR

La orice imprumut mai vechi platesti acum rate, fie credit pentru nevoi personale, dar mai ales daca e un imprumut ipotecar mai mare, la %diversbcr%BCR Promotii - Rate Reduse poti sa faci refinantare acum si sa ai doua variante: fie platesti mai putin. fie platesti mult mai putin! Oricum ar fi, ai de castigat.
Ce se intampla daca ai in curs mai multe credite - imobiliare si pentru nevoi personale? Le pui la un loc la BCR , si pe langa ca dobanda va fi mai mica decat la fiecare in parte, iti va fi si mult mai simplu: o singura plata pe luna (oferta valabila chiar daca aceste credite sunt facute la mai multe banci). De exemplu, daca ai un credit nevoi personale la BRD, si un imprumut ipotecar la BT, le poti pune la un loc, mai ieftin, la BCR prin Rate Reduse.
Este foarte simplu sa intri in promotia BCR Rate Reduse: intri pe ling-ul de mai jos, scrii in calculatorul de credit toate datele, si vezi ce iti ofera BCR. Daca iti place, trimiti cererea online si gata, esti in paine.
Cu siguranta vrei sa stii cat ai avea de platit rata daca faci o refinantare prin rate Reduse de la Promotii BCR. Iata un exemplu: daca ai de luat suma de 10000 lei, pe o perioada de 60 luni, rata lunara va fi de 207 lei - adica printre cele mai mici rate lunare la un asemenea imprumut, fie el ipotecar, imobiliar, de consum sau credit pentru nevoi personale.
Aceasta rata a dobanzii exceptionala este valabila daca alegi sa iti primesti salariul sau pensia in pe card la BCR. De asemenea, ca sa te incadrezi, trebuie sa ai un istoric bun, fara restante anterior, plus vechime si continuitate in munca. Ce se intampla daca nu te incadrezi in aceste cerinte? Nimic deosebit, doar ca rata va fi un pic mai mare, in functie de cazul ta aparte. Oricum, mai mult ca singur, o asemenea rata ar fi mai mica decat la multe alte banci!
%diversbcr%Divers BCR - Rate Reduse prin Promotii BCR iti aduce linistea: ratele sunt fixe pe toata perioada creditului, iar riscul valutar nu exista. NU depinzi de Euribor, nici de Robor, nici de cursul de schimb. Ai luat 10000 lei, rata e de 207 lei / luna timp de 5 ani, nu se schimba nimic.

Si acum, pe scurt. Rate Reduse promotii BCR:

Avantajele creditelor de refinantare din oferta BCR
Refinanteaza la costuri mult mai mici orice imprumut imobiliar sau credit nevoi personale: Rate Reduse prin Promotii BCR.

Din aceeasi categorie:

Credit bancar pentru constructia locuintei
Construieste-ti singur casa ta si a familei tale - cea mai buna investitie in viitor Unicredit Tiriac este alaturi de tine, punandu-ti la dispoz ...

Creditul Prima Casa de la Banca Transilvania
A sosit momentul sa ai casa ta, sa te muti de la parinti sau sa scapi de chirie. Banca Transilvania te ajuta cu imprumuturi in lei, in cadrul programului Pr ...

Din alte categorii:

Coduri Swift Romania C-I
Sistemul de coduri SWIFT permite in mod direct transferul mult mai rapid al sumelor de bani in relatiile internationale. In mod concret, sistemul unifica si ...

Coduri Swift Romania A-B
Standardul international ISO 9362, cunoscut mai bine ca SWIFT-BIC / cod BIC / SWIFT ID sau code SWIFT defineste un format standard al Codurilor de Identific ...