Credit counsel

Articole

Oferte

Rate Reduse promotii BCR

Rate Reduse promotii BCR Mi-am cumparat un apartament acum 8 ani cu un credit ipotecar. Am facut imediat si un credit pentru nevoi personale, bani cu care l-am renovat, mobilat si m-am mutat la sfarsitul anului. Totul era minunat, dar intre timp a venit criza. Un euro era 3,6 - acum a sarit de 4,5 lei. Dobanzile bancare erau mari atunci, dar nu conta pentru ca salariile erau bune pentru toata lumea. Acum insa este din ce in ce mai greu de platit rata. Ce pot face? Singura solutie pare sa fie un credit de refinantare. Care e cea mai buna oferta pentru un asemenea imprumut?

Avantajele creditelor de refinantare din oferta BCR

La orice imprumut mai vechi platesti acum rate, fie credit pentru nevoi personale, dar mai ales daca e un imprumut ipotecar mai mare, la %diversbcr%BCR Promotii - Rate Reduse poti sa faci refinantare acum si sa ai doua variante: fie platesti mai putin. fie platesti mult mai putin! Oricum ar fi, ai de castigat.
Ce se intampla daca ai in curs mai multe credite - imobiliare si pentru nevoi personale? Le pui la un loc la BCR , si pe langa ca dobanda va fi mai mica decat la fiecare in parte, iti va fi si mult mai simplu: o singura plata pe luna (oferta valabila chiar daca aceste credite sunt facute la mai multe banci). De exemplu, daca ai un credit nevoi personale la BRD, si un imprumut ipotecar la BT, le poti pune la un loc, mai ieftin, la BCR prin Rate Reduse.
Este foarte simplu sa intri in promotia BCR Rate Reduse: intri pe ling-ul de mai jos, scrii in calculatorul de credit toate datele, si vezi ce iti ofera BCR. Daca iti place, trimiti cererea online si gata, esti in paine.
Cu siguranta vrei sa stii cat ai avea de platit rata daca faci o refinantare prin rate Reduse de la Promotii BCR. Iata un exemplu: daca ai de luat suma de 10000 lei, pe o perioada de 60 luni, rata lunara va fi de 207 lei - adica printre cele mai mici rate lunare la un asemenea imprumut, fie el ipotecar, imobiliar, de consum sau credit pentru nevoi personale.
Aceasta rata a dobanzii exceptionala este valabila daca alegi sa iti primesti salariul sau pensia in pe card la BCR. De asemenea, ca sa te incadrezi, trebuie sa ai un istoric bun, fara restante anterior, plus vechime si continuitate in munca. Ce se intampla daca nu te incadrezi in aceste cerinte? Nimic deosebit, doar ca rata va fi un pic mai mare, in functie de cazul ta aparte. Oricum, mai mult ca singur, o asemenea rata ar fi mai mica decat la multe alte banci!
%diversbcr%Divers BCR - Rate Reduse prin Promotii BCR iti aduce linistea: ratele sunt fixe pe toata perioada creditului, iar riscul valutar nu exista. NU depinzi de Euribor, nici de Robor, nici de cursul de schimb. Ai luat 10000 lei, rata e de 207 lei / luna timp de 5 ani, nu se schimba nimic.

Si acum, pe scurt. Rate Reduse promotii BCR:

Avantajele creditelor de refinantare din oferta BCR
Refinanteaza la costuri mult mai mici orice imprumut imobiliar sau credit nevoi personale: Rate Reduse prin Promotii BCR.

Din aceeasi categorie:

Programul Prima Casa CEC Bank
La CEC BANK veti gasi cea mai avantajoasa oferta de credit Prima Casa, chiar daca procedurile sunt putin mai greoaie decat la alte banci comerciale. Aici ...

Creditul Alpha Housing de la Alpha Bank
Creditele Alpha Housing iti ofera posibilitatea de a alege sa: cumperi/schimbi sau construiesti o locuinta, o casa de vacanta sau achizitionezi un teren; re ...

Din alte categorii:

Star BT card de cumparaturi
Avantaje: poti primi salariu pe card, cu comisioane minime, poti cumpara pe credit din peste 8000 de magazine de tot felul si platesti in 12 rate egale fara ...

Sa vedem ce este cu ING Bank
ING Bank Romania - parte a ING Group (societate financiara olandeza la baza), si-a deschis portile pentru clienti in 1994, fiind a doua banca ca importanta ...