Credit counsel

Articole

Oferte

Creditul Prima Casa de la Bancpost

Creditul Prima Casa de la Bancpost Te-ai saturat de chirie si de vizitele neasteptate ale proprietarului? Acum poti sa-i spui "la revedere" si sa te muti in casa ta. Ia-ti Prima Casa de la Bancpost! Credit ipotecar pentru cumpararea unui apartament sau a unei case finalizate sau cumpararea unui apartament / case finalizate, situate intr-un ansamblu rezidential (cu promisiune de creditare valabila pana la finalizare, dar nu mai mult de 18 luni de la data emiterii). Perioada de creditare: minima: 5 ani, maxima: 30 ani. Moneda: RON.

Bancpost nu lipseste de la masa Prima Casa

Beneficiari - beneficiarul Programului este persoana fizica ce indeplineste cumulativ urmatoarele conditii: la data solicitarii creditului, declara pe proprie raspundere fie ca nu detine in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia nici o locuinta, indiferent de modul si de momentul in care a fost dobandita, fie ca detine in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia cel mult o locuinta, dobandita prin orice alt mod decat prin Programul "Prima Casa", in suprafata utila mai mica de 50m², achizitioneaza o singura locuinta, printr-un credit acordat si garantat in conditiile Programului, are calitatea de imprumutat in raport cu finantatorul.
later Update: la anumite banci, creditele imobiliare cu ipoteca sunt mai avantajoase decat cele acordate prin intermediul Prima Casa, vezi detalii!
Caracteristici - destinatia creditului: cumpararea unei locuinte finalizate, inclusiv cele construite si date in exploatare prin programele derulate de Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL); cumpararea unei locuinte noi, dupa finalizare, inclusiv cele construite prin programele derulate de ANL(cu autorizatie de construire eliberata dupa 22.02.2010). Suma maxima - 95% din valoarea imobilului achizitionat; echivalentul in RON a 57.000 EUR, pentru cumpararea unei locuinte finalizate; echivalentul in RON a 66.500 EUR, pentru cumpararea unei locuinte noi. Dobanda – pentru RON la indexul Robor 3m, marja de 2.5%, dobanda totala este Robor 3m + 2.5%. Exemplu de calcul: Pentru un credit Prima Casa in suma de 160.000 Lei pe un termen de 25 de ani cu o dobanda variabila de 4,20% si comision lunar de administrare de 0,02%, rata lunara este de 895 Lei, suma totala platibila de 266.250 Lei, DAE 4,55%, asigurare imobil obligatorie. Comisioane - Comision lunar de administrare credit: 0,02041% (0,245% anual). Comision de analiza dosar: 0%. Comision rambursare in avans: 0%, pe tot parcursul perioadei de creditare. Alte comisioane: zero. Comision lunar de administrare cont curent maxim 6 RON .
Taxa de evaluare - 468,72 RON pentru apartamente / 572,88 RON pentru case. Taxa de evaluare aferenta primului imobil evaluat se va restitui* clientului dupa acordarea creditului. Rambursare: Anuitati (anuitate = plati lunare incluzand principal, exceptand perioada de gratie, si dobanda) + Comision lunar de administrare. Garantii - Garantii in favoarea Bancii: contract de garantare tripartit (maxim echivalentul in RON a 57.000 EUR pentru locuinte finalizate, maxim echivalentul in RON a 66.500 EUR pentru locuinte noi) semnat intre client, Fondul National de Garantare a Creditelor IMM (FNGCIMM) si Banca; constituirea unui depozit colateral in suma de 3 rate de dobanda, cesionat in favoarea Bancii pe toata durata creditarii; propotional cu procentul de garantare un drept de ipoteca legala de rang I asupra imobilului finantat de Banca (ex: apartament, casa); garantie reala mobiliara – gaj fara deposedare asupra tuturor conturilor deschise de catre client la Bancpost. Garantii in favoarea statului (reprezentat de catre Ministerul Finantelor Publice): propotional cu procentul de garantare un drept de ipoteca legala de rang I asupra imobilului finantat de Banca (ex: apartament, casa); polita asigurare imobil.
Pozitia BANCPOST in Topul Cel mai bun credit Prima Casa: Locul 8 cu 8.5 puncte (din 10 posibile). Caracteristicile Creditului Prima Casa de la BANCPOST pe baza carora s-a calculat nota si pozitia in topul Cel mai bun credit Prima casa: DOBANDA: 5,28% (2,78% Robor 3 luni + marja fixa 2,5%) RASPUNS: maximum 2 saptamani DAE: 5,66% RATA LUNARA (credit de 60.000 euro / 25 ani): 1.568,3 lei COMISION CONT CURENT: maximum 6 lei.
Surse:
Topul Cel mai bun credit imobiliar Prima Casa

Si acum, pe scurt. Creditul Prima Casa de la Bancpost:

Bancpost nu lipseste de la masa Prima Casa
Bancpost - Prima Casa - Creditul Prima Casa de la Bancpost.

Din aceeasi categorie:

Banci importante fara Prima Casa
Dintre bancile importante doar cateva nu sunt inscrise in programul de credite ipotecare Prima casa Anii acestia se schimba regulile in programu ...

Rate Reduse promotii BCR
Mi-am cumparat un apartament acum 8 ani cu un credit ipotecar. Am facut imediat si un credit pentru nevoi personale, bani cu care l-am renovat, mobilat s ...

Din alte categorii:

Coduri Swift Romania M-W
Bancile implicate in tranzactii internationale sunt interconectate la sistemul SWIFT, astfel realizandu-se anumite tipuri de operatiuni financiar-bancare: t ...

Credite si servicii Patria Bank
Principalele oferte Patria Bank pentru persoanele fizice sunt creditele pentru nevoi personale, imprumuturile garantate ipotecar si descoperitul de cont. ...