Credit counsel

Articole

Oferte

Credit bancar pentru constructia locuintei

Credit bancar pentru constructia locuintei

Construieste-ti singur casa ta si a familei tale - cea mai buna investitie in viitor

Unicredit Tiriac este alaturi de tine, punandu-ti la dispozitie o oferta cu totul speciala de credit ipotecar, specializat pentru conditiile deosebite presupuse de un proiect de asemenea anvergura. Daca la cumpararea unei locuinte totul este relativ rapid, adica gasiti ce va trebuie, va intelegeti la pret, mergeti la banca, se face tranzactia si gata, in cel mai scurt timp va puteti muta, la o constructie este nevoie de mult mai mare flexibilitate a conditiilor de creditare.

Constructia unei locuinte costa mult si se amortizeaza greu, ce banca te poate ajuta?

Cu siguranta aveti nevoie de un credit special, pentru ca, nu este niciun secret, daca va apucati sa ridicati o casa de la pamant, multe se vor intampla, si nu va trebuie o bataie de cap in plus.
In primul rand, creditul acesta nu este stric delimitat la activitatile de constructie de la zero a unei locuinte, ci se poate aplica si daca doriti extinderea uneia, sau chiar si o reamenajare de anvergura.
Care este cel mai important atu al acestui sistem? Se poate realiza ipotecarea in avans, pe teren si imobil -  cu ipoteca suplimentara pana la intabularea constructiei.
De asemenea, ceva mai rar intalnit in ofertele bancilor pentru credite ipotecare: se iau in considerare aproape orice fel de venituri, si in plus, si pana la 2 codebitori, din care unul (al doilea) nici nu trebuie sa indeplineasca conditiile de varsta.
Setul de acte cerute la acest credit este cu adevarat minim: nici macar nu trebuie sa aduceti carte de munca sau fise fiscale: ajunge cartea de identitate si adeverinta de venit. Desigur, actele de proprietate pe teren / constructie.
Iar venitul minim acceptat PE FAMILIE? Doar 1000 lei net ! Este adevarat ca la un asemenea venit nu puteti solicita un credit de 100000 euro, dar poate ca nu va trebuie decat ca sa adaugati o camera pentru copil, sa puneti un gard care sa tina macar 25 de ani, si sa faceti o renovare pe cinste. Atunci, sunteti in regula aici. In loc sa faceti un credit de nevoi personale, care va pune sa actitati creditul in cel mult 5 ani, deci cu rate foarte mari, la acest credit ipotecar puteti merge pana la impartirea ratelor pe 30 de ani, si la finalul carora e voie sa aveti 70 de ani (nu cel mult 65 ca la cele de consum).
Alte avantaje si conditii flexibile la creditul  ipotecar pentru constructie de la Unicredit Tiriac: puteti opta pentru o forma de dobanda variabila de la inceput, sau, daca va ajuta sa fiti mai prevazatori - in siguranta ca nu se schimba nimic, se poate si dobanda fixa in primii 3 ani, si variabila mai apoi.
Daca va intrebati care sunt costurile in plus pentru un asemenea sistem flexibil si inovativ de credite? Nimic, dobanda este chiar super buna: de exemplu la varianta cu dobanda variabila de la inceput, la un credit de 200000 lei pe 30 de ani, DAE este de doar 5,73%.

Si acum, pe scurt. Credit bancar pentru constructia locuintei:

Constructia unei locuinte costa mult si se amortizeaza greu, ce banca te poate ajuta?
Daca ai adunat curajul si ai destul timp si suficienta energie - construieste-ti singur casa ta si a familei tale - cea mai buna investitie in viitor.

Din aceeasi categorie:

Creditul Prima Casa de la Bancpost
Te-ai saturat de chirie si de vizitele neasteptate ale proprietarului? Acum poti sa-i spui "la revedere" si sa te muti in casa ta. Ia-ti Prima Casa de la Ba ...

Calculul conversiei creditelor in franci elvetieni
Dupa cum am scris si ieri, Volksbank - impreuna cu Banca Transilvania, vin cu o oferta foarte atractiva de rezolvare a problemelor celor cu credite ipotecar ...

Din alte categorii:

Rata dobanzii la bancile straine
Care sunt bancile straine cu dobanzi bune si conditii decente de acordare? O sa va mirati, dar nu s8nt deloc cele la care v-ati fi asteptat. O ...

Coduri Swift Romania A-B
Standardul international ISO 9362, cunoscut mai bine ca SWIFT-BIC / cod BIC / SWIFT ID sau code SWIFT defineste un format standard al Codurilor de Identific ...