Credit counsel

Articole

Oferte

Oferta Volksbank pentru conversia creditelor in CHF

Oferta Volksbank pentru conversia creditelor in CHF Dupa cateva luni de asteptare, pline de promisiuni, zvonuri si mult mult stress, Volksbank impreuna cu Banca Transivania vin cu o propunere concreta de rezolvare a problemelor celor cu credite in CHF - Franci elvetieni.
Oferta in sine este foarte tentanta, dar ca sa ajungeti in posesia ofertei se poate dovedi un drum foarte dificil - din punct de vedere tehnic. In principiu, detaliile ofertei de conversie sunt disponibile pe site-ul Volksbank, insa pe foarte multe calculatoare link-ul catre aplicatie se dovedeste inaccesibil. Iata mai jos cum puteti ajunge la miez, si care sunt detaliile ofertei.

Cum a venit salvarea pentru zeci de mii de oameni cu credite in franci elvetieni, si cui trebuie sa ii multumim?

Din pagina principala a site-ului volksbank, banner-ul principal - mare cat o jumatate de ecran, ne trimite catre "Conversie credite CHF - Oferta valabile pana pe 31 iulie 201x". Minunat, dar de pe Firefox link-ul nu este accesibil. Acelasi lucru si in Chrome. AM navigat insa pe link-ul copiat separat, in Chrome, si a functionat:
https://ofertachf.volksbank.ro/WebNovatie/SignIn
Se pare ca functioneaza si pe Internet Explorer, dar am testat doar pe Windws 8.1.
Dar de ajuns cu partea tehnica: luati cu copy link-ul de mai sus si incercati in toate browsere-le de pe calculator, veti reusi pana la urma. Asa ca haideti sa vedem cum este cu oferta concreta.
In primul rand, Volksbank si Banca Transilvania va vor oferi o reducere substantiala a sumei totale a creditului:
- sumele pe care le-ati platit pana acum pe comision de risc / de gestiune / de administrare vor fi scazute din soldul la zi
- se mai aplica si o a doua reducere - "cadou" din partea Volksbank, de aprox 22.5% din soldul la zi
Suma ramasa de plata (principalul) se converteste la alegerea dumneavoastra, fie in lei, fie in euro, si, in condutiile de creditare uzuale ale Bancii Transilvania, devin noul dumneavoastra credit. Economia rezultata: 30-35%! (depinde cat at avut comisionul de risc, cu cat ati ramas din el dupa ce s-a aplicat OUG50/2010). Ce inseamna pentru dumneavoastra aceasta economie de acum, pusa insa in concordanta cu modificarile de curs valutar? Inseamna ca va intoarceti la conditiile unui curs leu - CHF de 2.88 lei - cam ce era prin 2009. Nu este perfect, dar 2.88 lei / CHF este mult mai bine decat acest 4.2 - 4.3 lei / franc de acum.
Cine se poate incadra in aceasta oferta de conversie? Atentie mare: nu este pentru oricine!
1. Sa nu aveti restante. Niciun leu restanta la vreun credit la Volksbank. Daca sunteti restantier, mergeti urgent la banca si stati de vorba, se pot gasi solutii, insa nu pe oferta generala descrisa aici
2. Creditul (sau creditele) in CHF sa fie cu garantie ipotecara (fie credite imobiliare, fie credite pentru nevoi personale)
3. Aceste credite sa fi fost accesate (contractul semnat) in perioada 1 ianuarie 2006 - 31 decembrie 2008
4. Soldul cumulat al tuturor creditelor ipotecare in franci elvetieni sa nu depaseasca 500.000 CHF
5. Sa nu fiti angajati la Volksbank sau la Banca Transilvania
Inca o data: aceasta oferta este valabila DOAR in cazul in care acceptati conversia creditului din CHF in Lei sau Euro, la care se adauga si alte conditii, in special legate de renuntarea la orice litigiu legat de conventia de credit initiala.
Cum puteti face, concret, conversia credituli Volksbank din CHF in lei sau Euro, cu reducerea ratei? Intrati in aplicatia data la link-ul de mai sus, creati un cont de login, apoi urmati pasii din aplicatie. Va trebui sa aveti pregatite cateva informatii insa inainte de a accesa aplicatia de progframare la conversie:
- contul IBAN in CHF de la Volksbank
- preferinta personala: credit in lei sau credit in Euro (DAE-ul este acelasi sau foarte apropiat in oferta)
- adresa exacta a iobilului ipotecat
- acordul tuturor semnatarilor (eventuali codebitori, garanti etc)
Mai multe detalii veti citi, pas cu pas, pe parcursul aplicatiei.
Are rost sa mergeti intr-un sediu Volksbank, decat sa intrati in aplicatie? Nu are ce sa strice, dar din experienta colegilor mei, tot la aplicatia de pe site au fost trimisi pentru a face programarea - chiar si pentru a primi explicatii suplimentare despre oferta.
La ce mai trebuie sa fiti atenti: programarea pentru semnarea actelor se face peste cel putin 15 zile de la data finalizarii formularului pe Internet, deci daca in acest timp aveti scadenta, mare grija: achitati la leu totul, altfel oferta cade.

Si acum, pe scurt. Oferta Volksbank pentru conversia creditelor in CHF:

Cum a venit salvarea pentru zeci de mii de oameni cu credite in franci elvetieni, si cui trebuie sa ii multumim?
In sfarsit Volksbank impreuna cu Banca Transilvania vin cu o oferta concreta pentru rezolvarea problemei creditelor in franci elvetieni.

Din aceeasi categorie:

Creditul Habitat de la BRD
Acum ai loc si pentru pasiunile tale, in casa noua, cu creditul ipotecar/imobiliar Habitat destinat unor proiecte diverse: achizitie, constructie, terminare ...

Credit locativ BAUSPAR
Promotie credit BAUSPAR: incheie un contract de Credit Bauspar si BCR Banca pentru Locuinte iti plateste prima rata de credit! E pacat sa se iroseasca ideil ...

Din alte categorii:

Credite nevoi personale de la Garanti
Un singur tip de credit bancar, in trei variante, cu cel putin sase modalitati diferite de utilizare Creditele in lei se pot acorda atat cu doba ...

Creditul pentru Orice de la Unicredit Bank
Doua variante de imprumut - creditul de nevoi personale pentru investitii - cu ipoteca, si cel pentru consum - fara ipoteca Creditul pentru oric ...