Credit counsel

Articole

Oferte

MasterCard WIZZ Bancpost

MasterCard WIZZ Bancpost Calatoresti mult, lucrezi in afara si vrei sa iti vezi familia mai des, sa nu lipsesti la ziua de nastere a mamei sau la serbarea de sfarsit de an a copilului? Nu poti sa iti dai munca pe cateva luni pentru bilete la Tarom sau la Alitalia. Dar nici sa te inghesui si sa ajungi mort de oboseala dupa o calatorie ieftina cu WizzAir parca nu iti vine la indemana. Asa ca ce poti face? Desi nu este un credit in adevaratul sens al cuvantului decat in parte, cardul MasterCard Wizz de la Bancpost iti da acces la o sumedenie de avantaje. Iata aici o idee!

Zbori cu WizzAir si castigi puncte si reduceri cu cardul Bancpost

Vrei sa fii respectat, tratat corect, si asta fara sa te coste foarte multi bani? Crezi ca poti sa calatoresti cu WizzAir dar sa te simti va la o companie de top? Poti face asta. Poti, de exemplu, sa platesti foarte putin ca sa intri in Wizz Discount Club, si de aici incep sa curga reducerile mari.
Dar cel mai simplu acum este sa te inscrii fara niciun cost in clubul MasterCard Wizz de la Bancpost. Asa ai de toate: cumperi pe credit - online sau in magazine, ai reduceri si avantaje la orice servicii WizzAir, mai mult decat chiar in Wizz Discount Club, iar beneficiile nu se opresc aici! Este ca si cum ai putea sa primesti oricand ai nevoie, pe loc, un credit pentru nevoi personale, si pentru asta primesti si multe alte cadouri!
Cat costa si care sunt comisioanele si dobanzile la cardurile de credit Bancpost? Intra mai jos in pagina Wizz MasterCard si ai toate detaliile. Citesti in liniste, compari ofertele, si daca esti multumit aplici online cat se poate de usor.
Ratele la un echivalent de credit nevoi personale contractat prin card de credit sau card de cumparaturi sunt mai mari decat la un imprumut clasic luat de la banca. Avantajul este insa ca poti sa ai acces la un asemenea imprumut absolut oricand, chiar si duminica la 11 noaptea intr-un magazin de oriunde. Alt avantaj este ca nu esti prins intr-un sistem de rate lunare: poti sa achiti toata suma pana la scadenta lunii urmatoare (maxim 56 de zile) - dobanda va zi zero!
Pentru comparatie, daca ai lua 10000 lei de la bancomat Bancpost de pe un card de credit Wizz MatserCard, si i-ai inapoia lunar in 60 de luni (5 ani), suma minima lunara de plata ar fi de 350 lei - o dobanda de 26% pe an.
Mult ai avantajos este ca un card Wizz sa fie folosit pentru sume mai mici, pe care sa le achiti in cel mult 56 de zile, astfel este pur si simplu un credit cu dobanda zero, in plus profiti de puncte cadou + reduceri la Wizz, in aeroport si magazinele partenere.

Si acum, pe scurt. MasterCard WIZZ Bancpost:

Zbori cu WizzAir si castigi puncte si reduceri cu cardul Bancpost
Calatoresti in conditii First Class dar ieftin ca la WizzAir, plus reduceri cu cardul de credit Wizz BancPost MasterCard.

Din aceeasi categorie:

Credit pentru studii sau de nevoi personale?
Trebuie sa alegeti: cu ce este mai bun un credit pentru studii fata de unul clasic de nevoi personale? In mod normal la un credit pentru studenti av ...

Creditul si locuinta tot de la BCR prin BPL
Ia-ti si locuinta si creditul de la BCR si castigi si timp, si bani! Sa-ti iei casa poate fi mai usor. La BCR iti oferim atat locuinta, cat si banii de care ...

Din alte categorii:

Practic BT cu dobanda fixa
Cel mai bun credit pentru nevoi personale este cel cu dobanda fixa, in lei. Nu depinzi de indici bancari sau de cursul de schimb, nu poti sa patesti nimic. ...

Credit nevoi personale fara garantii BCR
Creditul in trei acte DIVERS BCR pentru consum, achizitii sau nevoi personale, fara ipoteca DIVERS BCR este cel mai rapid credit de nevoi person ...