Credit counsel

Articole

Oferte

Credite rapide pentru sanatate la OTP Bank

Credite rapide pentru sanatate la OTP Bank

Oferta OTP de credite nevoi personale cu aprobare rapida pentru proceduri medicale si tratamente.

OTP ofera un serviciu desoebit de avantajos de creditare a nevoilor personale legate de situatii cu caracter medical si de sanatate, cu procedura simplificata, fara multe acte si fara garantii.

Imprumutul pentru urgente si tratamente medicale - oferta speciala OTP Bank

Este de ajuns sa prezentati factura emisa de catre un furnizor abilitat legal sa ofere servicii medicale, impreuna cu actele uzuale pentru obtinerea creditului.
Va aflati intr-o situatie dificila datorita unui accident sau imbolnaviri, sau poate doar doriti sa remediati o situatie medicala mai veche? Tratamentul sau interventia nu este acoperita de catre sistemul de asigurari de stat, si nu aveti banii necesari? OTP Bank va vine in intampinare cu un credit rapid special destinat acestor probleme.
Tot ce aveti de facut este sa luati o factura specifica de la furnizorul de servicii medicale (clinica, spital, cabinet), si sa completati cererea la orice sucursala a bancii.
Ca totul sa fie simplu si rapid, mai ales in acest gen de situatii, creditul poate fi solicitat si de catre un membru al familiei persoanei care are nevoie de interventie sau tratament.Se accepta inclusiv depunerea cererii impreuna cu un codebitor, in cazul in care veniturile solicitantului nu acopera minimul necesar sumei solicitate.
Cati bani se pot obtine prin acest credit rapid bancar? Minim 630 lei, maxim 21000 (aproximativ 4700 - 4750 euro), pe o perioada de cel putin 6 luni, si maxim 4 ani.
Creditul bancar pentru servicii medicale de la OTP Bank are dobanda variabila. In perioada aceasta a lui DAE-ul aferent unei asemenea finantari, la suma maxima solicitata, este de 11,61%. Pentru un credit de nevoi personale, acest nivel al dobanzii este unul bun. Nu este nici cea mai mica dobanda din sistemul bancar, dar nici mai mare decat media. Avantajele substantiale tin mai mult de rapiditatea cu care se poate acorda imprumutul si necesarul foarte redus de acte solicitate.

Si acum, pe scurt. Credite rapide pentru sanatate la OTP Bank:

Imprumutul pentru urgente si tratamente medicale - oferta speciala OTP Bank
Oferta OTP de credite cu aprobare rapida pentru proceduri medicale si tratamente.

Din aceeasi categorie:

Creditul Casa Ta de la Raiffeisen Bank
Doresti sa-ti cumperi o locuinta? Alege creditul imobiliar Casa Ta in Lei si beneficiezi de dobanda avantajoasa de 4,69% la incasarea salariului/pensiei pe ...

Creditul Ipotecar-Imobiliar de la Bancpost
Ai visat de multe ori sa ai o casa a ta, dar calculele pe care le-ai facut te-au descurajat? Acum este momentul: preturile pe piata imobiliara sunt accesibi ...

Din alte categorii:

ING Personal credit nevoi personale in lei
Fara avans, fara garantii si cu foarte putine acte, obtii sumele necesare pentru orice ai avea nevoie Ce ne mira din start la acest credit este ...

Cel mai bun credit de consum de la BT
Cel mai bun credit pentru nevoi personale, aceasta este firmatia Bancii Transilvania referitoare la creditul Practic BT cu dobanda fixa. Vom vedea daca este ...