Credit counsel

Articole

Oferte

Credite rapide pentru sanatate la OTP Bank

Credite rapide pentru sanatate la OTP Bank

Oferta OTP de credite nevoi personale cu aprobare rapida pentru proceduri medicale si tratamente.

OTP ofera un serviciu desoebit de avantajos de creditare a nevoilor personale legate de situatii cu caracter medical si de sanatate, cu procedura simplificata, fara multe acte si fara garantii.

Imprumutul pentru urgente si tratamente medicale - oferta speciala OTP Bank

Este de ajuns sa prezentati factura emisa de catre un furnizor abilitat legal sa ofere servicii medicale, impreuna cu actele uzuale pentru obtinerea creditului.
Va aflati intr-o situatie dificila datorita unui accident sau imbolnaviri, sau poate doar doriti sa remediati o situatie medicala mai veche? Tratamentul sau interventia nu este acoperita de catre sistemul de asigurari de stat, si nu aveti banii necesari? OTP Bank va vine in intampinare cu un credit rapid special destinat acestor probleme.
Tot ce aveti de facut este sa luati o factura specifica de la furnizorul de servicii medicale (clinica, spital, cabinet), si sa completati cererea la orice sucursala a bancii.
Ca totul sa fie simplu si rapid, mai ales in acest gen de situatii, creditul poate fi solicitat si de catre un membru al familiei persoanei care are nevoie de interventie sau tratament.Se accepta inclusiv depunerea cererii impreuna cu un codebitor, in cazul in care veniturile solicitantului nu acopera minimul necesar sumei solicitate.
Cati bani se pot obtine prin acest credit rapid bancar? Minim 630 lei, maxim 21000 (aproximativ 4700 - 4750 euro), pe o perioada de cel putin 6 luni, si maxim 4 ani.
Creditul bancar pentru servicii medicale de la OTP Bank are dobanda variabila. In perioada aceasta a lui DAE-ul aferent unei asemenea finantari, la suma maxima solicitata, este de 11,61%. Pentru un credit de nevoi personale, acest nivel al dobanzii este unul bun. Nu este nici cea mai mica dobanda din sistemul bancar, dar nici mai mare decat media. Avantajele substantiale tin mai mult de rapiditatea cu care se poate acorda imprumutul si necesarul foarte redus de acte solicitate.

Si acum, pe scurt. Credite rapide pentru sanatate la OTP Bank:

Imprumutul pentru urgente si tratamente medicale - oferta speciala OTP Bank
Oferta OTP de credite cu aprobare rapida pentru proceduri medicale si tratamente.

Din aceeasi categorie:

Creditul Cumpara locuinta ta de la OTP Bank
Oriunde ai fi, te simti in largul tau atunci cand stii ca te intorci acasa. OTP Bank iti deschide drumul catre casa ta, prin creditul ipotecar in lei sau eu ...

Creditul Casa Ta de la Raiffeisen Bank
Doresti sa-ti cumperi o locuinta? Alege creditul imobiliar Casa Ta in Lei si beneficiezi de dobanda avantajoasa de 4,69% la incasarea salariului/pensiei pe ...

Din alte categorii:

Credite nevoi personale de la Garanti
Un singur tip de credit bancar, in trei variante, cu cel putin sase modalitati diferite de utilizare Creditele in lei se pot acorda atat cu doba ...

Flexicredit nevoi personale Raiffeisen
Creditul bancar cu documentatie simplificata, aprobare in 24 de ore si dobanzi preferentiale daca iei salariul la Raiffeisen Creditul se preapro ...