Credit counsel

Articole

Oferte

Credite fara dobanda pentru tineri

Credite fara dobanda pentru tineri Conditii: varsta de cel mult 26 de ani, si o dovada a modului de utilizare a banilor. Nu se va solicita dovada veniturilor - astfel creditul fara adeverinta va fi cu adevarat fara adeverinta, nu doar fara hartie, ci fara venituri. Pentru ce se pot cheltui banii? Plata studiilor (trebuie prezentata o factura a costurilor acestpra), chirie (se prezinta cntract personal de inchiriere a unei locuinte), si chiar constuctia unei locuinte (aici este mai complicat, fiind necesar sa se prezinte congactul incheiat cu un constructor).
Pentru acestee credite fara dobanda pentru tineri statul va garanta pana la 80% din suma imprumutata.

Ce sanse sunt ca promisiunile politice sa se adevereasca?

Potrivit programului de guvernare care a fost aprobat impreuna cu guvernul Mihai Tudose, valoarea maxima a imprumutului va fi de 40.000 lei. Sumele astfel acordate sunt destinate, conform celor care au realizat programul de guvernare, pentru plata cursurilor, chiriei sau a unei parti din constructia unei locuinte.
Atat studentii cat si tinerii vor trebui sa indeplineasca o singura formalitate: aceea de a prezenta bancilor prin care statul va derula acest program contractul de chirie sau de constructie a unei locuinte, facturile pentru cursuri sau cartile necesare, se afirma in textul programului de guvernare.
Nu se mentioneaza necesitatea ca acestia sa aiba un venit sau din ce surse vor plati ratele, si care va fi perioada de acordare a imprumuturilor.
Pentru ca bancile sa poata derula un asemenea program, respectand in acelasi timp legislatia si normele BNR, statul va garanta 80% din valoarea fiecarui credit, preluand astfel riscurile bancare ale produsului.
Sa privim putin mai in detaliu aceasta stire. In primul rand, discutam de imprumuturi fara dobanda. Unde am mai intalnit acesc concept? Strict, la anumite societati nabancare care au in oferta promotii prin care primul credit pe care vi-l acorda are costuri zero. Aceste imprumuturi insa se acorda cu sume foarte mici, pe perioade foarte scurte, iar dupa acest prim contract, urmatoarele imprumuturi pe care le-ati solicita de la respectiva societate de credit nu ar mai fi fara dobanda.
In al doilea rand, acestea sunt credite pentru tineri. Orice tanar din tara aceasta, ca de altfel, orice om care a facut parte din categoria tineretului in ultimii 25 de ani, stie ca este foarte greu, daca nu imposibil, sa obtii un imprumut bancar, mai ales daca nu ai un loc de munca cu vechime. Este cazul studentilor, de exemplu, dar, de ce nu, si a tinerilor care lucreaza in agricultura si ar dori sa isi construiasca o casa. Pana acum, doar acest program - promisiune a guvernului, pare sa se adreseze acestei categorii de produse - credite pentru tineri. Sa speram ca programul va fi pus in practica cat mai curand.

Si acum, pe scurt. Credite fara dobanda pentru tineri:

Ce sanse sunt ca promisiunile politice sa se adevereasca?
Dupa atatea vesti proaste din economie, iata si o veste buna: tinerii vor putea primi dupa 1 ianuarie credite garantate de catre stat, fara dobanda.

Din aceeasi categorie:

Creditul Imobiliar de la Garanti Bank
Creditul imobiliar de la Garanti Bank va este oferit pe termen de pana la 360 de luni. Aceste credite cu valoare mare, cu garantii reale, sunt disponibile i ...

Creditul Imobiliar de la Credit Europe Bank
Credit pentru achizitie imobile aflate in proprietatea/ipotecate in favoarea Bancii. Flexibilitate: obtinerea preaprobarii din punct de vedere al veniturilo ...

Din alte categorii:

Practic BT cu dobanda fixa
Cel mai bun credit pentru nevoi personale este cel cu dobanda fixa, in lei. Nu depinzi de indici bancari sau de cursul de schimb, nu poti sa patesti nimic. ...

Cel mai bun credit de nevoi personale 2019
Cel mai bun credit de nevoi personale in 2019, dintre toate ofertele, se acorda in lei, are dobanda fixa, DAE mai mic de 10%, acordat pe 3-5 ani. Dar sa ...