Credit counsel

Articole

Oferte

Credit rapid prin banca de cartier

Credit rapid prin banca de cartier

Oricat de simplu ar fi de luat un credit rapid online sau telefonic, tot veti avea de umblat, tot va mai trebui ceva

Din diverse motive facem cum facem si ajungem sa lucram cu o banca - o filiala mai exact, aflata la mama naibii. Fie ca aveam treaba pe acolo su serviciul, schimbat intre timp. Fie ca am deschis conturile inainte sa ne fi schimbat locuinta.
Dar acum avem nevoie de un credit, rapid. Avem o problema, altfel nu ar fi atat de mare graba. Ce facem? Ne ducem la banca noastra ?
Mai bine gasim cea mai apropiata filiala de la aproape orice banca de care ati mai auzit. Da, exista si banci de care nu a auzit nimeni.. Oricat de online ar fi procedurile, tot trebuie duse acte in original. Dupa ce se verifica de la banca, daca totul este in regula, trebuie oricum sa semnati cereri, contract, sa luati banii. Daca trebuie la fiecare asemenea miscare sa pierdeti jumatate de zi pe drumuri, se duce naibii oricat ar fi el de credit rapid, ca raman multe si de pe o zi pe alta.

Ce inseamna de fapt rapiditate cand discuti de un imprumut personal?

Asa ca poate e mai bine langa casa. Asta mai poate fi de foarte mare folos mai ales daca ajungeti in situatia de a astepta un raspuns. Functionarul de la banca asteapta la randul lui un raspuns de la centrala, de la biroul de analiza risc, asa ca si daca ar vrea sa se miste mai repede cu creditul, nu stiu ce mare lucru ar putea face. Insa daca te tii de el, in primul rand iti trimite mai repde actele, macar cu jumatate de z. La intoarcere, la fel. Se tine sa te cheme cat mai repede la semnaturi. Si iata ca asa poti castiga 2 zile. Daca te tii doar pe telefoane.. nu este la fel. Si oricum, cand ai probleme si totul trebuie repede... e mai bine sa fii la o aruncatura de bat.
Asta este pana obtii creditul rapid de care ai nevoie. Stiu ca in faza asta nimic altceva nu te intereseaza, dar dupa aceea, cativa ani buni de platit rate.. e bun si online-ul, dar este aproape imposibil sa le faci pe toate asa, de la distanta.
Acum, daca avem mai multe bani in apropiere.. pe care sa o alegeti? Greu de spus, eu nu m-as duce nici la cea mai mare, nici la cea mai mica. M-as uita insa.. ca la restaurant: daca e prea gol inauntru, inseamna ca marfa e probabil proasta, sau cel putin sigur nu e proaspata; daca e plin ochi, cu cate 6-7 oameni la coada, probabil ca se ocupa mai mult de tranzactii marunte, facturi... Ca de obicei, pe la mijloc e cel mai bine. Dar mai ales, intrati si intrebati deschis: buna ziua, am nevoie de un credit rapid. Dupa cum veti fi tratat si informat, veti putea alege mai usor.
Pareri personale: e bine de intrat la BRD, la Banca Transilvania, la Raiffeisen, la ING, Unicredit Tiriac sau la Alpha Bank. Nici Garanti nu suna rau, sunt in proces de extindere, doar ca eu nu am intrat niciodata la ei (nu am avut ocazia).

Si acum, pe scurt. Credit rapid prin banca de cartier:

Ce inseamna de fapt rapiditate cand discuti de un imprumut personal?
Oricat de simplu ar fi de luat un credit rapid online sau telefonic, tot veti avea de umblat, tot va mai trebui ceva.

Din aceeasi categorie:

Creditul ipotecar-imobiliar CASA MEA de la BCR
Ai siguranta unei rate fixe in lei, pana la 10 ani, costuri mici si transparente, zero comision de analiza, zero comision de administrare credit, reducere d ...

Promisiuni bancare electorale
Se apropie un nou ciclu de alegeri, cu ce ne vor procopsi bancile? Ce ne mai pregatesc? Dupa cum speram ca v-ati dat seama, nu ne pot pregati n ...

Din alte categorii:

Cel mai bun credit de consum de la BT
Cel mai bun credit pentru nevoi personale, aceasta este firmatia Bancii Transilvania referitoare la creditul Practic BT cu dobanda fixa. Vom vedea daca este ...

Credit BRD nevoi personale pentru studenti
Oferte speciale pentru studenti: credite de nevoi personale si pentru studii Printre primele banci lansate in servicii speciale pentru studenti ...