Credit counsel

Articole

Oferte

Cel mai bun credit imobiliar 2019

Cel mai bun credit imobiliar 2019 Cel mai bun credit imobiliar-ipotecar: care banca ofera cele mai bune conditii? Daca ar fi sa analizam doar dobanda cea mai mica, topul ar fi simplu, dar nu ar reprezenta cu adevarat cel mai bun credit imobiliar de pe piata.
La fel de adevarat, criteriile alese pentru evaluarea fiecarei banci si a produselor sale poate ca nu sunt cele mai potrivite pentu fiecare dintre dumneavoastra.
O ultima nota inainte de a trece la desfasurarea topului: aceasta pagina evidentiaza doar creditele ipotecare bancare. Daca din diverse motive accesul la banci va este restrictionat, va punem la dispozitie toate detaliile alternative legate de imprumuturile nebancare cu garantie imobiliara.
Luati aminte ca acest top ia in considerare atat dobanda, cat si alte elemente, uneori chiar foarte apropiate ca importanta: durata obtinerii imprumutului, comisioanele si celelalte costuri neprinse in DAE, suma maxima ce poate fi obtinuta etc.

Topul imprumuturilor destinate achizitiei de locuinte sau terenuri

Locurile 9-10 la egalitate: Credite ipotecare de la UNICREDIT si de la BANCA ROMANEASCA
Punctaj: 7.525 puncte (din 10 maxim posibile). Caracteristi: AVANS 20%; asigurarea pentru imobil platita de client; DAE intre 6,3 si 6,73%.
Locul 8: Creditul Imobiliar de la Garanti Bank
Pozitia GARANTI BANK in Topul Cel mai bun credit Imobiliar: Locul 8 cu 8.55 puncte. Caracteristicile Creditului Imobiliar de la GARANTI BANK: AVANS 15%; ASIGURARI pentru imobil platita de client, de viata oferita de banca; aprobare finala in 2 zile dupa depunerea dosarului complet, preaprobare financiara - 1 zi; DOBANDA 5,88% (Robor 6 luni + 2,64%) - DAE: 6,71%; COMISIOANE analiza dosar - 600 lei, administrare - 0,05% lunar.
Locul 7: Credite ipotecare de la INTESA SANPAOLO
Pozitia INTESA SANPAOLO in Topul Cel mai bun credit Imobiliar: Locul 7 cu 8.7 puncte. Caracteristicile Creditului Imobiliar de la INTESA SANPAOLO: AVANS 15%; ASIGURARI pentru imobil, platita de client; RASPUNS aprobare - 2 zile, aprobare finala - 2 zile ulterior preaprobarii; DOBANDA 6,92% (Robor 3 luni (3,17%) + marja 3,75%) - DAE 7,38%; COMISIOANE analiza dosar - 200 euro echivalent lei, 1,25 lei comision cont curent.
Locul 6: Creditul Habitat de la BRD
Pozitia BRD in Topul Cel mai bun credit Imobiliar: Locul 6 cu 8.8 puncte. Caracteristicile Creditului Imobiliar de la BRD: AVANS 15%; ASIGURARI platite de client pentru imobil şi viaţa; RASPUNS maximum 12 zile, preaprobare in 15 minute; DOBANDA 5,43% (Robor 6 luni (0,318) + marja fixa 2,25 pp) - DAE 6,19% cu asigurare viata, 5,61% fara asigurare viata; COMISIOANE analiza dosar 1.000 lei.
Locul 5: Creditul Ipotecar-Imobiliar de la Bancpost
Pozitia BANCPOST in Topul Cel mai bun credit Imobiliar: Locul 5 cu 8.9 puncte. Caracteristicile Creditului Imobiliar de la BANCPOST: AVANS 15%; ASIGURARI pentru imobil, platita de client; RASPUNS maximum 2 saptamani (preaprobare financiara in 2 zile); DOBANDA 6,03% (Robor 3 luni + 3,25% marja fixa) - DAE 6,17%; COMISIOANE analiza dosar 1.500 lei, comision unic amendamente postacordare (dupa caz) - 250 lei.
Locul 4: Creditul ipotecar-imobiliar CASA MEA de la BCR
Pozitia BCR in Topul Cel mai bun credit Imobiliar: Locul 4 cu 8.925 puncte. Caracteristicile Creditului Imobiliar de la BCR pe baza carora s-au calculat nota si pozitia in topul Cel mai bun credit imobiliar: AVANS 15%; ASIGURARI pentru imobil, platita de client; RASPUNS aprobare finala in 8 zile de la depunerea dosarului complet; DOBANDA 5,75% in primii 5 ani, apoi Robor 6 luni + 2,6% - DAE 6,08%; COMISIOANE 300 lei evaluare imobil, 0 lei comision up front de analiza, fara comisioane la contul curent atasat creditului.
Vezi aici continuarea listei - Top 3 credite imobiliare!

Si acum, pe scurt. Cel mai bun credit imobiliar 2019:

Topul imprumuturilor destinate achizitiei de locuinte sau terenuri
Compara cele mai bune oferte de la bancile importante, gasesti astfel cel mai bun credit imobiliar de pe piata, nu doar in functie de dobanda cea mai mica.

Din aceeasi categorie:

Cresc ratele la creditele in lei
Din motive ce reusesc cel mult sa starneasca cearta analistilor si a expertilor in domeniul finantelor si creditarii in special, dobanzile imprumuturilor ...

Creditul Imobiliar de la Garanti Bank
Creditul imobiliar de la Garanti Bank va este oferit pe termen de pana la 360 de luni. Aceste credite cu valoare mare, cu garantii reale, sunt disponibile i ...

Din alte categorii:

Creditul pentru Orice de la Unicredit Bank
Doua variante de imprumut - creditul de nevoi personale pentru investitii - cu ipoteca, si cel pentru consum - fara ipoteca Creditul pentru oric ...

Credite nevoi personale de la Garanti
Un singur tip de credit bancar, in trei variante, cu cel putin sase modalitati diferite de utilizare Creditele in lei se pot acorda atat cu doba ...