Credit counsel

Articole

Oferte

Ce inseamna Card 55 - pana la 55 de zile fara dobanda?

Ce inseamna Card 55 - pana la 55 de zile fara dobanda? Raspuns: intr-o situatie din cincizecisicinci este adevarat. Adica mai putin de 2% sanse sa beneficiezi de 55 de zile fara dobanda la cumparaturile prin credit card. Cu exceptia situatiilor cand stii foarte bine cum functioneza sistemul si iti planifici cu atentie bugetul de cumparaturi. De fapt nu atat bugetul, cat mai ales calendarul.
Acum trebuie sa fiti oricum atenti: nu spune nicaieri ca ai 55 de zile fara dobanda, ci Pana la 55 de zile fara dobanda.
De cand se calculeaza de fapt aceste 55 de zile? Simplu: de la data de 1 ale fiecarei luni - pentru cumparaturile efectuate in respectiva luna.

Cel mai rapid imprumut bancar - cardul de credit, cat timp nu platesti dobanda?

Scadenta normala de plata la o achizitie pe credit prin intermediul unui card este data de 25 ale lunii urmatoare datei cumparaturii. Daca cumperi ceva pe data de 1 ale lunii decembrie, scadenta de plata este data de 25 ale lunii urmatoare: 25 ianuarie. Adica 55 de zile.
Luam un exemplu: folosesti cardul de credit Card55 de la Volksbank ca sa cumperi ceva pe 1 decembrie. Daca rambursezi integral acest imprumut pana cel tarziu pe 25 ianuarie, dobanda ta la aceasta cumparatura va fi Zero. Dar ce se intampla daca faci respectiva cumparatura pe 29 decembrie? Termenul de plata (scadenta) este tot 25 ianuarie, deci daca achiti creditul acesta pana pe 25 ianuarie, dobanda ta va fi zero. Simplu, dar cate zile ai de fapt dubanda zero in acest caz? 27 de zile. Deci in exemplul acesta, Card 55 iti ofera o cumparatura cu 27 de zile fara dobanda.
Practic (decembrie nu e cel mai bun exemplu), daca faci o cumparatura cu cardul de credit in ultima zi calendaristica a lunii X, ai 25 de zile rata zero. Iar acesta este Minimul. Traducem: Card 55 iti ofera Pana la 55 de zile fara dobanda, dar Minim 25 de zile cu dobanda zero.
Poate ca nu mai suna atat de interesant in acest caz, dar totusi, cum spuneam si mai sus: daca va faceti corect planificarea achizitiilor, o perioada de 50 - 55 de zile fara dobanda este cu adevarat ceva. Chiar si 25 de zile poate inseamna foarte mult - adica un castig. Aveti idee cat este dobanda la un imprumut rapid pe o perioada de 25 de zile? Ati realizat ca asa ceva gasiti doar la IFN-uri. Creditul rapid Extra Simplu (alt exemplu), iei 2000 lei pentru 25 de zile, platesti inapoi la scadenta 2500 lei. 2499% DAE. Zero la suta dobanda comparat cu aproape doua mii cinci sute la suta dobanda.

Si acum, pe scurt. Ce inseamna Card 55 - pana la 55 de zile fara dobanda?:

Cel mai rapid imprumut bancar - cardul de credit, cat timp nu platesti dobanda?
Vrei 55 de zile fara dobanda de la data cumparaturii? Asta inseamna Card 55?.

Din aceeasi categorie:

Creditul Cumpara locuinta ta de la OTP Bank
Oriunde ai fi, te simti in largul tau atunci cand stii ca te intorci acasa. OTP Bank iti deschide drumul catre casa ta, prin creditul ipotecar in lei sau eu ...

Creditul Casa Ta Ibiza Sol de la Raiffeisen Bank
Visele nu raman doar vise cu oferta speciala de la Raiffeisen Bank. Casa luxoasa pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna poate fi a ta datorita finantarii cu dob ...

Din alte categorii:

Imprumuturi nevoi personale prin brokerii de credite
Brokerul de credite intermediaza relatia intre un client potential si o multitudine de institutii finaciare, in mod legal si reglementat Vreti s ...

Creditul Nume Prenume cu vacanta
Un credit pentru nevoi personale flexibil, cu o optiune interesanta - un fel de perioada de gratie recurenta - cate o luna pe an Incepem cu ofer ...